Super Ženske, koliko nas je tukaj??‍♀️

Ženske smo res ena taka čudežna super bitja, ki rojevamo nova življenja in nas ne nosi le luna, ampak tudi hormoni, možje pogosto pripomnijo, da je kriva tardeča za našo tečnobo in seveda imamo poleg vsega še en kup “ginekoloških problemčkov”,…ampak me vse to zmoremo, aneda? ?

Jaz sem žal ena teh, ki že celo življenje vsakih nekaj mesecev “trpi” zaradi vnetja mehurja in nikoli ne smem iti v bazene brez kakšnih vaginalnih predpriprav? Zato jaz ne smem na noben dopust brez moje “lekarne” brusnic in vaginalnih tablet. Vam pa pišem vse to lih zato, da mogoče komu pomagam z nasvetom, da se vam ne ponovi moja zgodba od prvomajskih počitnic, ko sem jih pozabila doma in posledično potem resneje zbolela,… V storyih sem vam povedala celotno zgodbo do danes in vam jo objavljam tudi tukaj >>

Nadaljevanje sledi. V glavnem želim vam srečen konec šolskega leta in čudovit dopust, ki je pred nami ?? Pa ne pozabite na potovalno lekarno za ženske CRANBERRY STRONG in GYNO LACTA od VITABALANS ter nujno za vas in za otroke imejte zraven “probiotike” LACTO SEVEN KIDS in zase imam STRONG , ki so meni rešili del dopusta zaradi “prebavnih motenj” in tudi zdaj, ko so mi antibiotiki popolnoma “zmedli” moje črevesje in mi podrli imunski sistem,.. 😉 To vam resnično srčno priporočam, da nosite zraven poleg tistih tabletk za glavobole in prvo pomoč ?❤️?

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.