Prenova Pisarne #izi #epsonecotank

V našo prenovljeno reciklirano pisarno, ki je nastala iz otroške igralnice, smo kupili novo le knjižno omaro ter printer, ki smo ga nujno potrebovali. Pri starem so se nam vedno zasušile kartuše, ko smo jih najbolj potrebovali in ker je tak print potem lisast, nima pravih barv in še zelo drag smo ugotovili, da rabimo nekaj bolj prijaznega družinam in mini podjetjem. 

Izbrali smo tega novega od Epsona Eco Tank, ker polniš posode kar s črnilom, ki je cenejše in lahko za 1eur sprintaš kar do 200strani?. Res fantastični printer, ki je po vrhu še pameten, ker vse lahko delaš kar preko telefona, wifi-ja, compa,…Več o tem je v videu >>

Kaj pa vi menite? Prenova, recikliranje pohištva ali nakup novega? Jaz bi seveda raje novo, ampak potem je potrebno vse narediti bolj orng, naročit pohištvo, ker je pri nas v tem starem delu hiše vse v ceveh od starih napeljav, menjat pod, več časa traja in to je seveda mnogo dražje. Ker smo v gradnji in prenovah že zdaj nekaj let, sva z možem že utrujena in si morava napolnit “baterije”. Zato bo zaenkrat taka orng prenova kuhne, pisarne in garderobne sobe še mogla počakat. Smo pa srečni, da imamo nov printer s katerim bomo prišparali tudi za kakšno novo omaro, ko se lotimo te orng prenove??? Kaj pravite nam je uspelo z minimalnimi stroški narediti čist luštno pisarno?

Tukaj pa lahko najdete polno idej za printat in ustvarjat zase ali z otroki >> EPSON IDEJE ZA PRINT

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.