Woohoo ? več kot 14dnevne karantene, izolacije in biti v pižami cel dan je danes konec ?

K sreči za to lepo pižamco in toplo trenerko, ki sem ju naročila na @aboutyou kar iz postle, da sem se počutila malce bolj urejeno, če smo že bili bolni in nismo smeli v trgovino? Aja, pa pri About you nakupovanju ne rabite PCT-ja ;)))

V glavnem pri @aboutyou cel oktober praznujejo 1 miljon naročil in vam nudijo na vse še dodatnih 25% popusta. Če pogledate zgornji video, ki je sestavljen iz storyev iz IG (če ste zamudili) boste videli kaj sem si jaz naročila, da lahko grem zdaj spet v Svet ? Kateri styling vam je najbolj všeč? To je bil moj prvi haul za About you in bom res vesela vašega mnenja.

Link za nakupovanje s 25% popustom še dodatno na vse in to cel oktober >> ABOUT YOU

Linki do stylinga >> Torbica bela >> Pižama >> Majica Tommy 2 kosa >> Tommy obleka >> Tommy gležnarji beli >> Key Largo pulover beli gepard >> Guess očala >> Adidas spodnji del trenerke >> superge bele z gepard vzorcem Dockers

Ne morem verjet, da je že skoraj zima, a pred slabim mesecem smo bili še v kopalkah. Zadnje žarke poletja in krilca brez štumfov sem žal preležala zaradi bolezni, zdaj pa smo preskočili že kar na zimo.

En tak jesenski styling sem si naredila kar iz meni naj poletne oblekice New look , ki je sicer malce debelješega materiala in ji dodala lakaste škornje Glamorous ter lak torbico z istim živalskim vzorcem Only .

Te iste škornje bom nosila tudi pozimi z daljšim toplejšim krilom About you in zebra svetlečim toplim puloverjem Only za kakšen privat ali poslovni sestanek, kosilo/večerjo,.. Kako se vam zdi moja izbira?

Hvala vsem za vaše lepe besede in želje med našim okrevanjem doma zaradi korone ter hvala za vse všečke mojega prvega stylinga za About you na IG, TikTok in FB-ju ?❤️ vaša srečna Tamara

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.