Tukaj bom nizala naše izlete, kulinična raziskovanja, dobra družinska kosila ter infote kaj počnemo tukaj v notranjosti Slovenije, kjer smo doma 😉

Tokrat izpostavljam PST pot, ki vas lahko ponese s kolesi ali peš okoli Ljubljane. Naš večkrat prevožen del je iz Rudnika do Livade, kjer imajo dobro hrano, lep razgled, so prijazni in včasih gremo tja le na deci penince in otroci na sladoled ali sufle 😉 Vmes imamo postanke na raznih igralih (fitnes) ter v baru Zajček na domačem sladoledu 😉

Nato lahko greste po PST-ju na Golovec in hodite do restavracije Orle (mi se največkart tja kar zapeljemo z avtom ;)), kjer imajo koze, ki jih otroci obožujejo ter hrano Priporočam vam njihova dobra rebrca, pizze in pohanega piščanca. Malo naprej pa je še mini zoo in jahanje konjev na Ranč okorn.

Pleserje Gradiško jezero, kjer imate več kot 4km sprehajalne poti, ribičijo,… Tam pa je tudi gostilna v katero še nismo šli (preverimo kdaj naslednjič), ampak res radi gremo 5min od tam do Lukovice do čudovite velike gostilne Pri Čebelici, kjer so res prijazni, imajo top družinska vikend kosila, velika igrala za otroke, čebelice, čebelnjake, sprehajalno pot,.. Zelo priporočam obisk!

Nekaj utrinkov prej omenjenih >>

Zdaj poleti lahko na Rudniku vozite tudi go carte zunaj. So na bencin in gredo hitro 😉 Sicer pa jaz otroke raje peljem v Woop na električne, ampak zdaj zaradi vseh teh ukrepov je ta zunanj varianta prav luštna za spremembo.

Več vsebin o izletih primernih za družine najdete pod SREČNA MAMA KAM?

Več kmalu 😉 Objemček od nas, Fortuna family

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.