Kot vsako leto jaz spet med zadnjimi iščem in organiziram varstvo za tokrat prvič obe hčeri med počitnicami. Meni je namreč zelo pomembno, da nimata le varstva, ampak da od tega tudi kaj novega odneseta, čeprav želim, da to ni učenje kot v šoli, ampak zabavno dogajanje z iskanjem novih zakladov 😉 Torej letos sem organizirala morje že prve dni počitnic z nama z možem, ker nujno potrebujem vitaminSea ;))) na kar jih prevzame na morju babi Metka in se vrnejo sredi julija. Ker moreva z možem seveda delati sem k sreči našla v juliju še prosto mesto na plesnem počitniškem varstvu pri Libero dance Plesno Poletje, kjer gredo med drugim en dan v Atlantis in enega v Woop. Ljubljanska občina res lepo poskrbi za mnogo otrok iz tega mesta in nam določena varstva in tabore omogoči po nizki ceni (subvencija). To je res super, ker bi bilo preveč za plačevati 2 ali več otrokom varstva za več tednov,… Pod 100 eur na teden namreč ni ničesar, no ja, hmmm so me opomnili, da se motim, do 10.6. imajo namreč v Minicityu rok za prijavo otrok v počitniško varstvo za cel teden (5dni) za samo 99eur. Vauuu. Itak, da sem tudi to ponudbo izkoristila, ker moji dve res radi ustvarjata in sta radi vse kar si želita biti in to seveda v Minicityu res obvladajo 🙂 Priporočam zelo.

Nato bomo šli seveda še malce na štajersko k nam domov, kjer bomo raziskovali moje korenine in kje sem se jaz hodila kopat, ko sem bila majhna, pa malo še na morje in za nekaj dni še v na preljubi Jasna resort v Kranjski gori, kjer otroci uživajo v supanju, v naravnih igralih okoli jezera in seveda pečenju penic ob večerih in za njih skoraj ne rabim skrbet 🙂

Na Ranč Okorn nad Ljubljano pa gresta hčeri v sredini avgusta za cel teden. Tja hodita vsako leto in sta navdušeni nad živalmi, animatorji in sploh nad jahanjem konjev 😉 Letos imajo še dodatno novo igrišče ter povečan mini zoo. Tam so res lahko otroci na off in se sprostijo še pred vrnitvijo v novo šolsko leto za učne klopi.

Na FB-ju in IG storyih sem vas vprašala kam priporočate dati v varstvo ali na tabor svoje otroke, pa sem zdaj povzela vaša priporočila. Upam, da nisem koga izpustila. Sicer me pocukajte na zs s sporočilom in dodam na seznam z veseljem 😉

  1. Ljubljanska občina subvencionira letos slednje >> PREVERITE, ČE JE ŠE KJE KAJ PROSTO

2. Radovedni Kos >> Počitniški tabor v osrčju narave. Na taboru bomo ves čas na svežem zraku in v gibanju. Tabor se izvaja v Žalcu (Studence, Ponikva pri Žalcu), vendar otroci tam spijo, tako, da starši otroke pripeljete v ponedeljek in pridete iskat v petek.

3. Tabori na Kozjem

4. Vrhnika Poletni Vklop

5. aktivne počitnice SD novinar 

6. Počitniške Kuharske delavnice

7. HOOPS DANCE Hoop school Hula plesni tabor

8. Filmske počitnice

9. CHAMP CENTER ŠPORTA Športno zabavne počitnice za otroke med 6 in 10 letom starosti v Kranju. Otroci se bodo preizkusili v različnih športih, plavali, ustvarjali, kuhali, imeli bodo kino dan ob prigrizkih, predvsem pa se bodo zabavali.

Nekaj info za tabore in varstva so še v galeriji >>

Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!