Ali že poznate kodranje s pasom od kopalnega plašča? Jap prav ste prebrali, če še niste videli. Na Utubu in na tiktoku kroži kup videjev kako si skodrati lase brez vročine, aparatov, kodralnikov kar s pasom od plaščka. Jaz sem seveda to že sprobala, ampak mi ni bilo ravno všeč, ker je ta pas predolgi za moje lase in tudi kodri so bili zmečkani, ker ni bilo enakomernega navijanja zaradi dolžine,… Seveda tudi spati ni s tem prijetno 😉

Potem pa vidim tale svilen kodralnik in se pozanimam, zato vam ga zdaj tukaj tudi predstavljam. To namreč dela slovenka Prim, ki je med korono prišla do spoznanja, da si želi pričeti delati nekaj sama, da ne bo odvisna od tega ali lahko dela ali ne. Lase pa si bomo vse ženske vedno uejale, kajne? Čeprav le doma, za biti “samo” doma ;))) Meni je to najbolj všeč zato, ker ga lahko uporabljata tudi hčeri, saj so kodri narejeni brez vročine in težkih viklerjev ;)))

Zakaj si izbrala svilo kot material?

 • Svila pomaga ohranjati hidracijo naše kože in las, saj je znana za človeka kot druga koža.
 • Za razliko od katere koli druge tkanine na svetu, je svila narejena od insekta, ki proizvaja beljakovino, sestavljeno iz „fibroina“. Kar pomeni tudi, da je naravni material in je tako biorazgradljiv.
 • Povzroča manj trenja na občutljivi koži in krhkih laseh. – Nežna, mehka in čvrsta

Kodralnik je bil ustvarjen za lažje kodranje las brez toplote in tako brez uničenja las. Rezultatov tega načina kodranja je neskončno!

Prednosti pa so naslednje:

 • iz 100% svile
 • ročno narejeno
 • enostavna uporaba
 • ne uničuje las
 • naravno hipoalergeno
 • proti naelektrenosti las
 • udobno za nošenje
 • lase ohranja gladke in hidrirane
 • čudovito oblikovani kodri

Prim še povdarja: ” poudariti pa moram, da vsaka oseba ima drugačno strukturo las, tako da priporočam, da na začetku se preizkusi in ugotovi kateri način bi lasem najbolj ustrezal. Prav tako celoten opis velja za moje unikatne scrunchije iz svile (unikatni vzorci), ki kmalu pridejo v prodajo in bodo v celoti iz naravnih materialov, 100% svila in biorazgradljiva elastika.”

Tako, zdaj pa hitro preverite njen profil in videje kako si skodrat lase na naraven način. Tokrat je set v akciji, tako da akcija 😉 >> PRIMROSE ELEGANCE

Nagradna igra za en tak set je na mojem IG in FB strani od 27.5. do 2.6.2021 >>

Pogoji za sodelovanje so >>

Organizator in izvajalec nagradne igre je Srečna.si v sodelovanju z Primrose elegance in revija Cool (v nadaljevanju Organizator).

Nagradna igra poteka na FB strani in IG strani na srečna.si od 27.5.2021 do vključno 2.6.2021 do polnoči in vključuje 1 x svilen set za kodranje Primrose Elegance , 1 x Cool Všečkarije. V komentar pod objavo na IG srenatamarafortuna in na FB srecnasi morate sodelujoči vpisati kaj si želite in označit prijatelje. Izžrebana bosta 2 osebi in vsak prejme le po 1 darilo (ali set za kodranje ali Cool Všečkarije)

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki:

 • oddajo svoje podatke na spletni strani nagradne igre,
 • so državljani Republike Slovenije in so starejši od 15 let,
 • izpolnjujejo tukaj navedene pogoje sodelovanja.

V primeru, da je nagrajenec oseba, ki je mlajša od 18 let, mora  nagrajenca zastopati oseba starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali  na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da to mladoletno osebo  zastopa. Nagrade ni mogoče prenesti na drugo osebo. V nagradni igri ne  smejo sodelovati zaposleni pri Organizatorju in Izvajalcu nagradne igre  ter njihovi ožji družinski člani.

Za sodelovanje v nagradnem žrebanju mora sodelujoči vpisati in oddati svoje podatke v fb  (ali ig) objavi nagradne igre.

Sodelujoči si svoje možnosti pri žrebu lahko poveča s privabljanjem prijateljev. Organizator v nobeni obliki ne podpira pošiljanja nezaželene  elektronske pošte. Kakršnokoli pošiljanje nezaželene pošte s strani tretjih oseb za namene promocije te nagradne igre je strogo prepovedano.  Kršitelj za to dejanje nosi polno pravno odgovornost. Organizator si na zahtevo državnih organov pridržuje pravico  posredovati vse potrebne informacije v zvezi z osumljeno osebo oziroma  dejanjem.

Prepovedana je uporaba kakršnihkoli računalniških kod, škodljivih  programov ali česarkoli drugega, kar bi lahko motilo nagradno igro, jo  onesposobilo, ji škodovalo ali omogočilo njeno zlorabo. Zaradi takšnega  ravnanja so sodelujoči, z njim povezane osebe ali skupine oseb lahko  izključeni iz sodelovanja v nagradni igri in ovadeni zaradi povzročitve  škode.

Vsaka oseba lahko v nagradni igri sodeluje s samo enim elektronskim  naslovom oziroma enim Facebook profilom. V primeru, da se ugotovi, da je  oseba sodelovala z več naslovi ali profili, ta oseba ni upravičena do nagrad.

Organizator ne prevzema odgovornosti za:

• kakršnekoli posledice, ki bi jih morebitna zloraba nagradne igre in  sistema za izvedbo nagradne igre lahko povzročila sodelujočim v nagradni  igri in/ali tretji osebi,

• nedelovanje storitve zaradi neznanja uporabe storitve,

• nedelovanje storitve zaradi izpada omrežja pogodbenih partnerjev,  izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko  začasno, lahko tudi za daljši čas, motile uporabo storitve,

• kakršnekoli druge neželene posledice, ki bi jih sodelujoči imel  zaradi sodelovanja v nagradni igri, v kolikor taka omejitev ni v  nasprotju s prisilnimi predpisi.

Nagrajenci glavnih nagrad v nagradni igri bodo določeni z naključnim  žrebom, v katerem sodelujejo vsi sodelujoči, ki izpolnjujejo pogoje za  sodelovanje. Rezultati  žrebanja so dokončni. Pritožba ni mogoča.

Glavno žrebanje bo potekalo 2/3.6.2021, sodelujoči pa bodo na FB in IG ju v komentarju pod nagradno igro obveščeni o zmagovalcu. Nagrajenec mora v 5 dneh od žreba javiti naslov organizatorju. Pisno je treba sporočiti na zs/inbox na fb-ju @srecnasi ali ig-ju @srecnatamarafortuna , da se strinja s prevzemom nagrade. Če se izžrebanec ne odzove ali v 5 dneh ne posreduje zgoraj naštetih podatkov in dokazil, izgubi pravico do prejema nagrade, nagrada pa se v  tem primeru ne podeli ali ponovimo žreb (odvisno od organizatorja). 

Število dejansko podeljenih nagrad je lahko manjše zaradi nedosegljivosti nagrajencev in drugih okoliščin, ki preprečujejo  dejansko podelitev nagrade.

Nagrade v nobenem primeru ni mogoče zamenjati za drugo nagrado ali zahtevati izplačila njene protivrednosti v denarju.

Organizator ne krije stroškov komunikacije po internetu in drugih  stroškov, ki jih ima sodelujoči v nagradni igri s sodelovanjem v njej.

Organizator si pridržuje pravico, da v primeru nepredvidenih  okoliščin kadarkoli in brez predhodnega obvestila začasno prekine ali  konča nagradno igro. Organizator si pridržuje pravico do spremembe  pravil, če bi se s tem izognil zlorabi nagradne igre v škodo  sodelujočih.

Vprašanja, ki se nanašajo na nagradno igro, lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov info@srecna.si .

Morebitne spore zaradi izvedbe nagradne igre ali v povezavi z njo rešuje pristojno stvarno sodišče v Ljubljani.

Varovanje podatkov  Sodelovanje sodelujočega v tej igri se šteje za osebno privolitev  posameznika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS,  št. 94/07; v nadaljevanju: ZVOP-1), da Organizator hrani podatke  sodelujočega in jih obdeluje ter uporablja za namene izvajanja te  nagradne igre in za namene neposrednega trženja ter neposrednega trženja  s pomočjo elektronskih komunikacij (obveščanja o svojem poslovanju,  ponudbi, novostih in akcijah). Pridobljene osebne podatke bo Organizator  te nagradne igre skrbn varoval in uporabljal v skladu z ZVOP-1 ter samo  za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval  tretjim osebam. Dokumentacija v zvezi z nagrajencem (osebni podatki in  davčna številka) se bo hranila skladno z ZVOP-1 ter z davčnimi in  računovodskimi predpisi. Nagrajenec izrecno dovoljuje objavo imena in  priimka na spletni strani nagradne igre, na Facebook strani  Organizatorja, v e-poštnih sporočilih nagradne igre ali drugih kanalih  obveščanja.

Izvajalec bo podatke uporabljal za izvedbo nagradne igre, izdelave analiz ter jih ne bo posredoval tretjim osebam. Sodelujočim so skladno z ZVOP-1 zagotovljene pravice do vpogleda,  prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih  podatkov, ki se nanašajo nanje. Sodelujoči lahko kadarkoli pisno ali po  telefonu zahteva, da se njegovi podatki začasno ali trajno prenehajo  uporabljati za namen neposrednega trženja. Zahteva se pošlje pisno na  naslov Organizatorja. Najkasneje v 15 dneh po prejemu zahteve se bodo osebni podatki  sodelujočega prenehali uporabljati za namene neposrednega trženja, v  nadaljnjih 5 dneh pa bo sodelujoči o tem tudi obveščen. Stroške Organizatorja v zvezi z izvedbo zahteve nosi Organizator.

Za tolmačenje posameznih členov teh pravil je pristojen izključno  Organizator. Morebitne napake v izvedbi nagradne igre bo Organizator  reševal pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. V primeru  hujše kršitve teh pravil lahko Organizator razveljavi nagradno igro kot  celoto in jo z ustreznimi popravki ponovi.

Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje in so v času nagradne  igre na vpogled sodelujočim v nagradni igri. Organizator lahko spreminja  pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri. Hkrati se zavezuje, da  bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki  spremembi pravil.

Preklic sodelovanja : Sodelujoči lahko kadarkoli v času trajanja nagradne igre prekliče svoje  sodelovanje v nagradni igri, tako da pošlje sporočilo na e-poštni naslov  info@srecna.si . Sporočilo mora biti poslano iz elektronskega  naslova s katerim je oseba sodelovala v nagradni igri. Po prejemu tega sporočila, bo sodelujoči izključen iz žreba.

Reševanje pritožb:  Vse pritožbe in reklamacije se rešujejo prek elektronskega naslova info@srecna.si . V primeru utemeljenih pritožb se Organizator  zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil  sodelujočega oziroma po potrebi tudi druge udeležence.

Ostalo:  S sodelovanjem v nagradni igri se sodelujoči strinja z vsemi zgoraj naštetimi pravili in pogoji in sam poskrbi za morebitno potrebno vlogo za dohodnino kot prejem nagrade.

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.