“I live on good soup, not on fine words.” Moliere Se strinjate? Nikoli nisem padla na lepe besede, sem pa na dobro juho 😉

Juho imam rada le, če je topla, polnega okusa in sploh je fino, če je preprosta in hitra za pripravo! Večkrat namečem zelenjavo v posodo, zraven dodam smetano ali kokosovo mleko in vodo ter seveda začimbe, skuham in na koncu zmiksam do gladkega. Kremne juhe so meni vedno dobra ideja za malico, kosilo, večerjo ali celo za razne diete, postenja,..

Žal pa nam tudi priprava najenostavnejše juhe vzame kar nekaj časa, zato včasih z veseljem kupim tudi kakšne juhice iz “paklca”, sploh zdaj, ko ima Maggi te nove juhe, ki jim rečejo kar super juhice in so izdelane iz naravnih sestavin in vsebujejo vitamine, ki jih potrebuje naše telo.

Tukaj je nekaj koristnih lastnosti juh:

1. Ogrejemo si svoj trebušček.

2. Juha vsebuje veliko količino vode, ki hrani celice v našem organizmu in ohranja svežino kože.

3. Juha je naravna in zdrava izbira in je lahko pripravljena na veliko načinov.

4. Način priprave pomaga ohranjati hranljive vrednosti v juhi tudi po kuhanju, zaradi česar je bogata z vitamini, minerali in beljakovinami.

5. Zelenjavne juhe vsebujejo veliko vlaknin, pomagajo ohranjati zdravje prebavnega sistema in preprečujejo napihnjenost ter zaprtje. 

6. Vsak dan lahko uživamo v drugem okusu in izbiramo med široko paleto okusov.

7. Juha zagotavlja občutek sitosti, zaradi česar potem tudi manj pojemo 😉

Tokrat sem skuhala 2 kremni super juhi Maggi in jih postregla kot jing&jang in noben ni ugotovil, da je nisem naredila sama. Res sta obe juhi tako dobri in polnega okusa, da je nisem niti dozačinila in jo lahko naredite točno po receptu na embalaži. Zato vam jo lahko priporočim 😉

Tokrat jem piščančjo super juho, ki je prav tako novost od Maggija. Ta juhica vsebuje naravne sestavine, ima dodane vitamine B6/B12 ter heroja ingver. Ingver veste, da ima mnogo dobrih učinkov, ker izboljšuje prebavo, krepi imunski sistem, pomaga pri bolečem grlu, slabosti,.. Ko mene zazebe ali pa že začutim malo boleče grlo, si hitro naredim ingverjevo juhico, da preženem bolezen preden mi pride do živega ? Vedno mi pomaga.

Katero od juh bi pa vi najraje pojedli? Komentarjev bom vesela na moji FB in IG strani <3

Pa dober tek vam želim, vaša srečna Tamara

#srecnasi #partnership #Maggi #Superjuha #Maggiseasoning #Maggisoup 

Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!

Sorodni članki