Pred slabim mesecem smo se družile mamiblogerke z Jasno Kuljaj na Jezeru Jasna. Bilo je nepozabno. Resort Jasna je res sanjski.

Danes pa z vami zaradi Jasninega cvička Kuljaj, ki mi ga je podarila ob odhodu, delim tale slasten recept, za res izi in zeloooo njami rižotko. Tokrat sem namesto belega vina uporabila cviček in verjemite mi, da tako zeloooo paše v poletno rižoto, da mislim, da bo postal tale cviček stalnica v naših rižotah. V videu je recept in priprava >>

DOBER TEK IN NA ZDRAVJE!

NAMIG: ko dodate vino pustite, da alkohol izhlapi. To traja nekaj minutk, nato dolivajte vročo vodo po potrebi in mešajte. Tako bo rižota prav kuhana in ne razkuhana in kremasta. Riž kuhajte kot piše na embalaži. Včasih traja dlje, če ga počasi dušimo, ampak je pa zato rižota mnogo boljša. Na koncu lahko dodate še malo oljčnega olja Belica od Jenkota ali pa primešate malo masla. Za piko na i potresite jed s svežim drobnjakom in za odrasle s Čili mlinčkom od Kotanyi.

Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!

Sorodni članki