Ali imate tudi vi podoben problem kot mi? Mi namreč nimamo v bližini nobenih staršev, ki bi lahko pomagali pri vsakodnevnem varstvu otrok, sploh pa ne med poletnimi dolgimi počitnicami. Midva z možem seveda ne moreva imeti toliko dopusta,… Zato sem izbrala kar nekaj tematsko različnih varstveno/izobraževalnih organizacij, kamor bo Tara Siana z veseljem hodila. Isabella ima letos še zadnjič vrtec, ki ga bo obiskovala tudi čez poletje, Tara pa ne. Zato bomo kombinirali naš dopust, nekaj dni počitnic z mojo mami (babico) na morju, za vse ostalo pa potrebujemo varstvo z dodano vrednostjo. Seveda je potrebno gledati tudi na cene, kajti bi lahko sicer plačali za varstvo več, kot zaslužili 😉 Zato sem skombinirala različna varstva za naš budget. Vmes pa bo tudi kakšen dan z mano ali z možem doma, kadar bova seveda lahko delala od doma.

Kot vedno smo tudi tokrat izbrali nekaj dni na RANČ-u OKORN, kamor bo šla tudi naša Isabella, ker je ona tista, ki je najbolj nora v konje in na splošno živali. Imajo res super program, kjer bodo otroci res uživali v naravi, z domačimi živalmi in s konji. Imajo še nekaj prostih terminov, zato hitro prijavite svoje malčke >> OKORN PRIJAVE

En teden sem brez slabe vesti rezervirala igralnico. Vas zanima zakaj brez slabe vesti, kajne? Zato, ker gre v Minicity, kjer obljubljajo zabavne počitnice in to ima naša Tara res najraje 😉 Resne šole je bilo dovolj, naj se malo zabava. Letos imajo še boljšo ceno, tako da hitro izkoristim. Tole me je prepričalo >> PRIJAVE

Seveda pa bo kakšen teden ali vsaj nekaj dni Tara Siana kotalkala tudi v poletni šoli kotalkanja Luna , da ne pozabi na ta šport, ki ga ima res rada.

Konec šole in začetek počitnic in spet je čas za Poletno šolo kotalkanja.
Letos bo potekala v treh terminih:29.6. – 3.7.20206.7. – 10.7.202013.7. – 17.7.2020
Kje: na kotalkališču v TivolijuVsak dan med 9.00 in 13.00.
Cena: namesto 75€ (vključuje DDV), samo 60€. V ceno je vklučen tečaj kotalkanja, animacija, dodatne delavnice, varstvo in malica.
Prijave na: www.sola-kotalkanja.eu/prijava

Vmes bomo šli tudi na morje, ampak še ne vemo kdaj in kam, verjetno bomo izkoristili te vaucherje, sicer pa se bomo kopali kar v domačem bazenu 🙂 Nekaj namigov za Slovenske destinacije >> KAM?

Kako pa organizirate varstvo za otroke, če nimate brezplačnega domačega varstva vi ? Vesela bom še kakšnih namigov.

Imejte čudovito poletje <3 vaša srečna Tamara

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.