A poznate tisto slabo vest, ko mama gre in otroke pusti možu? No, to sem jaz storila prvič, ko sta punci bili že stari več kot 5 let in po tem odklopu s prijateljicami sem vedela, da je bilo to prav! Ko se vrneš iz takega nestresnega vikenda polnega lepih in dobrih stvari, smeha, razvajanja si lahko le še boljša mama naprej 😉 Tako da bejbe moje AKCIJA! Nekaj utrinkov iz Kempinskega in iz Portoroža je v videu >>

Glede Kempinskega pa je tako, tam sem bila že nekajkrat, tudi službeno in vedno ga doživim drugače.

Včasih glamurozno, včasih povprečno, mislim, da je ta hotel lahko za vsakogar in ne le za prestižne goste. Res je, da so sobe s pogledom na morje dražje, ampak so vredne tega denarja, ker te sobe, ki so po navadi na kakšnih kuponih niso ravno to kar od Kempinskega pričakujemo 😉 Sicer pa prijaznost osebja, dobra hrana, postrežba sta definitivno pri njih na višjem nivoju. Poleti je super, ker je bazen zunaj, ta znotraj za pozimi je meni žal prehladen. Savne so vredu, prav tako luštni počivalniki v spa-ju. Me smo pa šle namreč raje v sobo in imele svoj klepet pozno v noč kar tam 😉 Naslednjič bookiramo Kempinski definitivno v toplejših mesecih.

Punce smo si namreč zadale, da to ponovimo vsako leto en vikend, namesto da si kupujemo darila za rojstne dneve, si raje podarimo vikend na OFF 😉 Kaj pa ve? Ste za takšne odklope? Kam nam priporočate naslednjič?

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.