Čez počitnice smo uživali nekaj dni na Krasu v čudoviti Vili v vasi Škrbina. Ta vila je popolnoma prenovljena in opremljena z vsem kar potrebujemo na počitnicah. Ja drage dame, tudi za kuhanje je vse tam, tako da samo sestavine prinesete, vino pa lahko kupite kar na Krasu pri sosedih. Zunaj je jacuzi, bazen, znotraj savna, otroške igre, TV,… Imajo tudi kolesa za odrasle. Toplo vam lahko priporočam booking te ville, res je vse čisto, sveža posteljnina in brisače,… Vse je ograjeno in varno za otroke in manjše kužke. Bivajo lahko tudi 3 družine.

Je dobra lokacija, da se vsak dan zapeljete na kakšen kratek izlet in poiščete vam najljubšo gostilno in hrano. Nujno morate na pršut in teran. Mi smo bili na izletu do Branika, kjer smo tudi jedli ter en dan smo seveda obiskali Štanjel. Več o tem pa je v videu >>

Booking in več infa o Villi je na www.hisazrazgledom.com >> VILLA FRIULI KARST

Mi se sigurno vrnemo, kajti je res vrhunsko in zdaj, ko ne smemo iz države in se družimo le s prijatelji, ki so zdravi, mislim, da bo to super odločitev za kratek oddih z njimi. Zato naslednja destinacija na katero se podamo je VILLA DEL MARE Ta Villa me mika, ker je s pogledom na morje, ima bazen in le par minutk je z avtom do plaže 😉 Poročamo kmalu.

Ostanite zdravi in srečno vam želimo, Fortuna family

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.