Na naslovki sva s prijateljico Amando v banji na zabavi v Kurzschlusu v Ljubljani. Naju namreč med drugim združujejo tudi leta 40+, ampak DJ možje nama zagotavljajo zabavo, kot da sva 20 😉 Združuje pa naju tudi najina prvotna izobrazba, kajti sva kozmetičarki. Zato se zavedava kako pomembna je kozmetična nega, da ohranjava zdrav in mladosten videz.

HADA v japonskem jeziku pomeni KOŽA, LABO pomeni LABORATORIJ, HADA LABO pomeni LABORATORIJ ZA KOŽO.

Hada Labo kozmetika je nastala leta 2004 v modernem farmacevtskem in kozmetičnem laboratoriju Rohto Pharmaceuticals Japan v mestu Kyoto. Rohto Pharmaceuticals Japan ima za seboj več kot 100-letne izkušnje v razvoju farmacevtskih in kozmetičnih izdelkov, kar je tudi zagotovilo za visoko kakovost njihovih izdelkov. Podjetje je poznano po naprednih raziskavah, nenehnem izpopolnjevanju v kvaliteti in visoki ravni varnosti izdelkov. Vse to se odraža v letih zadovoljstev s strani strank. Hada Labo kozmetika je po osvojitvi Japonskega trga, leta 2016 postala globalna blagovna znamka, ki je prisotna na več kot 20 trgih po vsem svetu, vključujoč Azijo, Ameriko in Evropo.

Filozofija Hada Labo blagovne znamke je življenjski stil, ki temelji na IDEALU, ENOSTAVNOSTI IN ZAUPANJU. Hada labo je Japonsko značilno preprost in minimalističen pri sestavinah. Ta princip zagotavlja varnost koži. 

Osnovno vodilo razvoja Hada Labo kozmetike, ki je tudi mene prepričalo je: ‘DAJ KOŽI TOČNO TISTO KAR POTREBUJE IN NE DODAJ NIČESAR ODVEČNEGA.’ 

Rdeča linija je primerna za kožo 40+

To pomeni, da v zagotavljanju naše obveze po zdravi in lepi koži, Hada Labo predstavlja enostavnost v negi obraza ter odstranjuje vsa odvečna barvila in dišave. Vse kar ostane so najboljše, čiste in zelo učinkovite sestavine, ki prinašajo prednosti koži ter zagotavljajo maksimalno učinkovitost izdelkov.

Samo HADA LABO TOKYOTM  kozmetika vsebuje SUPER HIALURONSKO KISLINOTM sestavljeno IZ TREH SESTAVIN:

  • HA + ZAGOTAVLJA 2X VEČ HIDRACIJE KOT OBIČAJNI HA ZA ZAPOLNITEV GUB
  • MACRO HA , KI ZAKLENE VLAGO V KOŽO ZA UČINEK GLADKOSTI
  • MICRO HA SE VTRE V GLOBINO KOŽE TER OBNOVI IN SPODBUDI HIDRACIJO ZA NEVERJETEN OBČUTEK MEHKOBE NA VAŠI KOŽI

Vaša koža dobi le najboljše in nič več, pravijo pri Hada Labo, jaz pa lahko po 1 mesečni uporabi potrdim, da jim je moja koža hvaležna.

with no make up

Sem namreč vesela, da sem se odločila testirat prav to kozmetiko, ker je moja koža bila izsušena v globini in se je borila za hrano in zato bila včasih zelo mastna. Zato ji nisem dajala več maščob in vlage, ker sem menila, da bom mozoljasta še bolj, kot sem sicer v dnevih pred ženskim mesečnim perilom,.. V glavnem, da skrajšam. Hvala prijateljici, da me je spomnila, da se koža z emšom spreminja in potrebuje več hrane in nege kot je prej, zato sem ji dala Hado labo lotion, ki je bil že skoraj dovolj, ampak ko sem dodala občasno še serum, nato pa kremo po vrhu so se pričele prave spremembe na koži. Po 1 mesecu se že lahko pohvalim, da se koža čisti in hrani in kmalu bo kot prerojena 😉 P.s. seveda pa globoke gube, ki sem jih pridelala z mojo mimiko pač ne bodo zbrisane, da ne bo kdo mislil, da delam reklamo za nerealnost “tv photo shop” 😉 V glavnem kozmetiko lahko brez zadržkov priporočam. Vedno pa je kdo, ki mu kaj ne paše, zato je potrebno vzdržat mesečni test, da vidite kaj vam pove vaša koža in jo pustit, da se navadi, da ste ji dali nekaj novega, boljšega, hranljivega, pa četudi vam bo prvi teden narisala kakšen mozoljček, kajti koža se s tem tudi čisti.

Več o testiranju je v videu, strokovne stvari o sestavi kozmetike pa sledijo spodaj >>

Hialuronska kislina je sestavina, ki se naravno pojavlja v telesu in privablja in veže vodo. Ima sposobnost vezave 1.000-krat večjo težo od svoje lastne. Z zajetjem vode predstavlja pomembno vlogo v ohranjanju kože gladke in polne. V mladosti je naša koža bogata s hialuronsko kislino in telo ga redno proizvaja. S staranjem in izpostavljanjem sončnim žarkom, naše kožne celice proizvedejo vedno manj hialuronske kisline. Rezultat je suha, manj elastična koža. Z manj možnosti ohranjanja vlage, koža postane tudi zgubana in brez leska.

POTRJUJEM >> Z uporabo v kozmetičnih izdelkih, hialuronska kislina spodbudi k večji vlažnosti kože in pomaga koži, da ponovno pridobi moč naravne hidracije in mladostnost. Koža ohranja svojo vlažnost, kar povzroči efekt polnosti.

Samo Hada Labo TokyoTM vsebuje sestavino Super Hyaluronic Acid™, edinstveno in močno kombinacijo treh vrst hialuronske kisline, ustvarjeno tako, da v koži spodbudi možnost obnavljanja vlaženja in jo s tem ohranja mladostno.

Ostale sestavine >>

  • Retinol – Je vitamin A v najčistejši obliki. Gre za dragoceno sestavino, ki stimulira procese regeneracije kože ter tako preprečuje njeno staranje. Z redno uporabo lahko pomaga zmanjševati videz gub na koži. Retrinol se nahaja v rdeči liniji Hada Labo TokyoTM izdelkov (izdelki 40+).
  • Kolagen – Osnovni protein vezivnega tkiva. Kolagen lahko primerjamo z t.i. gradbenim odrom, saj nudi podporo koži. S staranjem nivo kolagena v koži pada, kar povzroča pomanjkanje čvrstosti in gubanje kože. Kolagen v kozmetičnih izdelkih pomaga vrniti elastičnost, čvrstost in vlažnost koži. Ta sestavina se nahaja v rdeči liniji Hada Labo TokyoTM izdelkov (izdelki 40+).
  • Resveratrol EX – Naravni flavonoid, ki je prisoten v sadju in sadnih izdelkih, predvsem v rdečemu vinu. Je močan antioxidant, ki izniči proste radikale v koži. Resveratrol pomaga zmanjševati gube, izboljša videz kože, podaljša življenjsko dobo celic in aktivira naravne zaščitne funkcije celice. Ta sestavina se nahaja v rdeči liniji 3D Lifting maske Shape-Memory Gel Hada Labo TokyoTM (izdelki 40+).
  • Silk Tree Extract – Ima tako učvrstitvene, pomlajevalne, kot tudi učinkovine proti nastajanju gub. Je zelo nežna sestavina, zato jo občutljiva koža okoli oči zelo dobro prenaša, a hkrati je zelo učinkovita v zmanjševanju in glajenju gub ter odstranjevanju zabuhlih oči in temnih ‘kolobarjev’ okoli oči. Silk Tree ekstrakt ojača strukturo kože in pomaga osvežiti obraz in oči. Zmanjšuje koncentracije prekomernega pigmenta v koži. Ta sestavina se nahaja v beli liniji v izdelku Smoothing Anti-Fatigue Eye Cream DAY&Night  Hada Labo TokyoTM .
  • Kofein – Stimulira mikrocirkulacijo v koži, odstranjuje temne ‘kolobarje’ okoli oči in zmanjšuje zabuhlost pod očmi. Gladi nepravilnosti kože in učinkovito deluje proti nastajanju gub. Ta sestavina se nahaja v beli liniji v izdelku Smoothing Anti-Fatigue Eye Cream DAY&Night  Hada Labo TokyoTM.

Več o kozmetiki Hada labo, pa vam bodo z veseljem svetovali v vseh DM prodajalnah po Sloveniji, kjer jo tudi prodajajo. Pa srečno in zdravo kožo vam želim, vaša srečna Tamara

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.