Sea spa počitnice z otroci #hoteslovenija #lifeclass #portorož

Kot veste sem astmatik in tudi hčeri imata alergije. K sreči ni hujšega, ampak to veliko zaradi tega, ker že vem kaj je potrebno narediti, da se alergije ne razvijejo,.. Zato večino iščemo bazene, kjer je morska voda, aerosol oziroma, da je čimmanj klorirana voda,.. Jaz žal v mnogih termah ali bazenih sploh ne morem biti več kot 1 uro, ker me prične dušiti. Zato sem vesela, da je možnost bazenov z morsko vodo ali da so terme resnično čiste in v zraku ne vlada vonja po kloru,… Tokrat smo bili na krompirjevih počitnicah v Lifeclass Hotelu Slovenija in se prepustili užitkom 🙂 V videu so utrinki iz bazenov Seaspa, hotela, sobe in seveda hraneeee, kar je nam zelooo pomembno.

Z vsem smo bili zadovoljni. Res imajo zelo prijazno osebje in dobro ponudbo. Hrana je okusna in dovolj je izbire. Všeč nam je bilo, da v tem hotelu ni mnogo otrok in ni tekanja, gužve ter hrupa,..kljub temu, da imamo tudi mi otroke, paše bolj miren hotel.

V bazenih bi, če bi lahko izbirali želeli malo toplejšo vodo, ampak le za kakšno stopinjo več, kakšen mini tobogan za otroke in širšo gostinjsko ponudbo. Sicer pa je čistoča na nivoju, kar je najpomembnejše.

Hotel Slovenija 5* Lifeclass Portorož >>

Seaspa Lifeclass Portorož >>

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.