Križarjenje Barcelona 3.del

V 1. delu sem vam napisala in dodala video o osnovnih informacijah, kako na križarjenje z otroci. V 2. delu več o lepi destinaciji Palma de Malorca in danes nekaj več o Barceloni. V Barceloni sva bila oba z možem že nekajkrat, ampak z otroci je bilo spet drugače.

Barcelona je resnično mesto, ki ima bogato kulturo, zgodovino, polna plesa, smeha , barv in res čudovite arhitekture. Seveda lahko tam zavijete le na sprehod ob morju ali po La Rambli (ki je kar nevarna pravijo, tako da imejte svoje torbice za pasom,…). Mi nevarnosti nismo čutili in bilo je res lepo. Želeli smo tudi v Akvarij, ampak smo imeli premalo časa, tako da smo raje uživali na prekrasnem trgu v sladoledu, sangriji narejeni s Cavo in čvekali s kolegico, ki se je v Barcelono preselila.

Tara je drug dan obiska Barcelone praznovala rojstni dan, tako ga bo vedno imela še bolj v spominu. Zaželela si je kostum za flamenko in seveda si je kasneje oblekco že oblekla, za na “zadnjo” kapitanovo večerjo. Zelo je uživala tudi v gesti ladjarja in pihala svečke na torti. Več o vsem pa v videu >>

Ker pa se vse lepo enkrat tudi konča, pa smo morali domov. Slaba stran tega je, da Maestro kartica ne deluje na ladji, zato smo imeli manjši zaplet s plačilom napitnin, ki so nujne in jih Costa ladjar ne umakne, niti, če mi s tem , da so nam vzeli eno destinacijo (Ibizo) nismo bili zadovoljni in menim, da je najmanj kar bi morali stroriti, da bi odmaknili plačilo le tega. Žal je verjetno Costa ladjarju vseeno za nekaj takih “Slovencev”, ki se pritožimo, ker ima polno ladjo v večini Italjanov, ki jim je vseeno dokler lahko all inclusive jejo in pijejo na ladji 😉 Mi pa izberemo ladjo zato, da pridemo od točke A do B s hotelom in si potem mesta tudi ogledamo,.. Zato vam priporočam še enkrat – poglejte moj 1 del zapisa in 2. del se resnično dobro pozanimajte kaj boste za vaš denar dobili preden greste 😉 P.s. itak pa bodo vsi lepi spomini ostali za vedno, te manjše negativne stvari pa bomo s časom pozabili. Definitivno pa gremo naslednjič na križarjenje z drugim ladjarjem 😉 Pa vi?

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.