TREMA PRED 40 #mylife

Za začetek fotka iz mojih 20ih 🙂 Takrat sem si želela le norih snemanj za TV, zanimivih oddaj, žurov, svoje stanovanje sem že imela in želela sem si le še kosmatega otroka maltežanke Hope, ki sem si jo kupila za 20rojstni dan 🙂

Nato sem imela dovolj žuranja in sem si zaželela ta pravega 😉 Končno sem diplomirala in se tudi tik pred 30etim poročila z mojim Fortuno. Bucket list >> check!

A ste vedeli, da bom čez nekaj dni stara že 40? Tokrat pa imam kar precejšno tremo, kajti nisem naredila vsega kar sem si zadala. Do 30ega sem si želela biti poročena, veliko potovati in si graditi skupno življenje ter družino s ta pravim. Kar je ratalo vse kot po maslu. Nato je najprej prišel prvi otrok pomeranec Party, ki sem si ga kupila za svoj 30 rojstni dan.

Najlepše stvari iz 30ih so pa seveda definitivno porod prve hčere Tare Siane, nato končno zaključek magisterija, nakar nam je bila dana še druga pupa Isabella 🙂 Res sem lahko hvaležna za to srečo, ki jo imam <3

Vse mi je uspelo, ampak pozabila sem na mojo veliko željo zgraditi dom, kot sem si ga zamislila, zato sem si to kasneje zadala do 40ega,… Že po 30em sem si namreč zadala vse kar si želim do 40ega, lani pa sem celo napisala v kar 39dnevih praznovanja zadnje trojke, svoj bucket list pred 40im. Upam, da ne bom na ta b-day preveč žalostna in da me bodo znali svojci spraviti v boljšo voljo,.. Ni mi niti prav do praznovanja, ker sem si želela čist drug scenarij, zdaj pa sem ga priredila, zato, da ne gre ta okrogla kar v nič,.. Saj tisti, ki me spremljate že veste, da jaz rada sicer praznujem vse, ker je treba vsak dan užitkati, pa četudi ni za to nekega pravega razloga. Tokrat pa lih jaz ne vem kaj bi, kaj si sploh želim. Zadnjič me je to vprašala prijateljica in jaz razmišljam in ji pravim, da si v bistvu resnično želim samo lep, urejen in miren dom, da bi bili moji hčeri zdravi in malo bolj poslušni ter moje zdravje vsaj tako kot je zdaj, kajti potem lahko delam in zaslužim denar, ki pa mi bo kupil moja “darila”, ki si jih resnično želim. Pa ona pravi, torej denar 😉 Glede nato, da mi do danes še ni uspelo zbrati dovolj, da bi končno dokončali naš dom in menjali staro kuhinjo, sem si vmes že premislila in si zamislila drug plan, ki pa ga bom nizala do svojega 50ega leta. Zato bom poleg spominov res pričela zbirati tudi denar. Ko smo bili majhni so nas učili drugače in o denarju se ni govorilo kot o dobrem in da si ga sploh smemo želeti, sploh pa ne, da ga naj imamo radi. Zato sem vedno govorila, glavno da smo zdravi, da imamo za jest, materialnost ni vse,.. Ja res je, vse to je prvotnega plana, ampak tudi denar potrebujemo in verjemite, da je vse lažje, če ga imaš. Do svojih 40let sem živela in doživela že skoraj vse sloje materialnega življenja, zato zdaj točno vem, kaj si resnično želim. Zlato sredino 🙂 Zato si želim, da imam dovolj dela, da si lahko privoščim zlato sredino in do 50ega uresničim vse cilje, ki sem si jih zadala do zdaj in mi jih žal ni uspelo uresničiti. Smešno se sliši do 50, ampak vsi mi pravijo, da je do 50 hitreje kot od 30 do 40.

Hmmmm, res upam da ni lih tako, kajti v 30ih sem se poleg težkih nosečnosti po dvema porodoma, spopadala z nezdravjem in težkimi življenskimi situacijami, zato upam, da bom v 40ih imela lažje, bolj zdravo in doooolgoooo srečno obdobje 🙂 To so moje želje zase. A imam prav?

Seveda pa jih imam tudi za vas >> BODITE SREČNI in upajte si želeti to kar čutite, da vam manjka! <3

Zdaj pa stiskajte pesti, da me moj mož kaj preseneti in ne bom na svoj b day preveč žalostna. Poročam after 😉

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.