TOY STORY 4 #disney #2ifilm #kolosej

KOmaj čakamo nedeljo 🙂 Saj že veste , da smo nori na Disney ane? 😉

NAPOVEDUJEMO: Na filmska platna slovenskih kinematografov prihaja

družinska animirana komedijaSVET IGRAČ 4 (Toy Story 4)

PREMIERA:nedelja, 16. junij, ob 17.00, Kolosej Ljubljana

NA REDNEM SPOREDU:od četrtka, 20. junija

DRUŽINSKI DAN: sobota, 22. junij: vsa Cineplexx kina


Sinhronizirano v slovenščino.

Le še nekaj dni nas loči od težko pričakovane premiere Disneyeve družinske animirane komedije SVET IGRAČ 4, ki bo v nedeljo, 16. junija, ob 17. uri v Koloseju Ljubljana. Pestro dogajanje se bo v avli Koloseja začelo že ob 15. uri, ko bodo otroci lahko sodelovali na različnih delavnicah povezanih z igračkami, ki bodo spet zaživele na filmskem platnu. Tako bodo bogat spremljevalni program za vse prisotne pripravili prijatelji iz BABY CENTRA in MINICITYJA. Po ogledu filma pa se bomo posladkali še s slastnimi Palačinkami takoj! 

Na rednem sporedu bo SVET IGRAČ 4 od četrtka, 20. junija. Že kmalu po štartu filma, v soboto, 22. junijapa pestro dogajanje obljubljajo tudi v Cineplexxih po Sloveniji – med 16. in 18.30 bodo potekale različne delavnice z otroškimi kotički, pobarvankami in baloni.

O ZGODBI
Na koncu tretjega dela je Andy ob odhodu na fakulteto svoje igrače predal v prave roke in jih podaril navihani Bonnie, ki ima, sploh ko gre za igranje, enako bujno domišljijo kot on. V četrtem delu se bodo igračke z Bonnie in njeno družino odpravile na potovanje, na katerem bo šerif Jelko po spletu okoliščin naletel na staro prijateljico in simpatijo – porcelanasto punčko Bo Peep, ki je bila nekdaj del lučke v sobi Andyjeve mlajše sestrice. Na poti, na kateri se jim pridruži tudi nova igrača Vilko, ki je sestavljena iz odpadkov, jih čaka kup dogodivščin in katastrof, ki jih druščina pravih prijateljev  reši pogumno in s humorjem, ki ga tudi v novem delu ne manjka. 

STARI ZNANCI IN NOVE IGRAČKE 
Šerif Jelko, astronavt Ken Kozmoblisk in njuna pisana druščina se vračajo na velika platna. Tudi tokrat bodo govorili z glasovi nekaterih znanih slovenskih igralcev.

Šerif Jelko je bil Andyjeva najljubša igrača. Odkar so ga prinesli k Bonnie pa se je njegovo življenje spremenilo. Kljub temu ostaja skrben in zvest ostalim igračam – še vedno pooseblja glas razuma, ki poskrbi, da se nikomur ne zgodi nič hudega. V slovenščini pa bo govoril z glasom igralca Aljaža Jovanoviča.

Vrača se tudi junaški vesoljski ranger Ken Kozmoblisk, Jelkov najboljši prijatelj, ki še vedno ne zna leteti, a se še naprej trudi, da bi vsaj padal s slogom. Glas mu je posodilUroš Potočnik. Tukaj sta tudi gospod Krompirjevec, jezičen in vročekrven krompir jeznega pogleda in njegova žena gospa Krompirjevka, ki govorita z glasovoma Nika Goršičain Vesne Jevnikarpa Račekin Zajček, ki sta jima glasove posodila Jure Mastnakin Goran Hrvačanin. Nikakor pa ne smemo pozabiti na kavbojko Jessie(Tanja Potočnik)dinozavra Reksa (Jan Bučar)in Pujsa (Marjan Bunič), ki bodo zagotovo spet navdušili.

V novem delu se starim znancem pridružijo tudi nove igrače – med njimi ima pomembno vlogo Vilko,ki zase misli, da sploh ni igrača, saj je sestavljen iz odpadkov. Ostale igrače pa mu želijo sporočiti, da igrača postaneš, ko se otroci igrajo s tabo. Govoril bo z glasom Gašperja Jarnija. V vlogi Jelkove simpatije Bo – Peeppa bomo poslušali Nino Valič.

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.