A ste že kdaj slišali za manikuro po Rusko? Jaz nisem dokler nisem prišla v salon Lali, kjer sem najprej hodila le na nego obraza. Potem pa sem peljala na manikuro svojo hčero in si jo privoščila še jaz ter se “zaljubila” v preciznost njihovega dela.

Ta manikura je drugačna zato, ker se resnično osredotočijo na obnohtno kožico in celotni noht ter na koncu prelakirajo celotni noht in zato nimaš potem tako hitro narastka. Gelish oz. permanentni lak za nohte z magnetnim lakiranjem in kamenčki mi je zdržal en mesec in pol. Še vedno bi lahko imela, ampak zaradi narastka sem šla na preobrazbo.

Tokrat sem izbrala nude modno rose barvo in seveda brez bleščic pri meni ne gre 😉 Manikerke tam res obvladajo svoje delo in med drugim tudi različne poslikave,.. Tokrat mi je Tanja naredila en noht v meni najljubšem vzorcu gepard. Kaj menite? Meni so res všeč. Najboljše pa je to, da je pri njih možnost manikure in pedikure skupaj in v dobri uri uredimo nohtke na nogah in rokah. Top!

Prav lepši dan je, ko vidim na sebi urejene in lepe nohtke. V glavnem, ker sem tako zadovoljna z vami delim svoj popust in to je 6eur na karkoli iz njihove ponudbe. Kodo za popust SREČNA TAMARA povejte na blagajni oz. ob rezervaciji termina. Preverite njihovo ponudbo >> LALI BEAUTY

Video moje izkušnje >>

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.