SLONČEK DUMBO JE SPEKTAKULARNO PRILETEL NA EKSKLUZIVNO PREMIERO V KOLOSEJU, KJER JE POŽEL BUČEN APLAVZ

Včeraj, v nedeljo, 24. marca se je v Koloseju v Ljubljanizgodila ekskluzivna premiera težko pričakovanega spektakularnega filma Slonček Dumbo, ki so si ga ogledali tako najmlajši, kot malo večji navdušenci te večne Disneyjeve pravljice in upravičeno so ogled filma na koncu pospremili z bučnim aplavzom. Na prelepo sončno nedeljo so se kot prvi v višave z najbolj srčnim slončkom podali tudi nekateri znani obrazi s svojimi otroci: Tamara in Silvo Fortuna, Lea Plut, Erika Žnidaršič, youtuberja, brata dvojčka, Maksin Jaka Dolinšekter influencerka, ki obožuje Disneyjeve pravljice, Kaya Solo. Med publiko smo opazili nekaj mami blogerk, ki so svoje prve vtise po ogledu spektakla Slonček Dumbo navdušeno delile na socialnih mrežah. 

O filmu Slonček Dumbo: Disney studio in vizionarski režiser Tim Burtonnam prinašata novo veličastno igrano avanturo o življenju najbolj znanega slona na svetu. Slonček Dumbo nas bo spomnil na priljubljeno klasiko iz leta 1941, v kateri se raznolikost spoštuje, družinske vrednote cenijo in sanje poletijo visoko v nebo. 

Lastnik cirkusa, Max Medici (Danny DeVito) zaposli bivšo zvezdo, Holta Farriera (Colin Farrell) ter njegove otroke Milly (Nico Parker) in Joeja (Finley Hobbins), da skrbijo za novorojenega slonjega mladička, zasmehovanega zaradi prevelikih ušes, v cirkusu, ki se že tako bori za preživetje. Ko družina odkrije, da lahko Dumbo leti, to cirkus s pridom izkoristi, da si povrne slavo v javnosti in privabi podjetnika V.A. Vandeverea (Michael Keaton). On zaposli posebnega debelokožca v svojem največjem zabavljaškem podjetju– Deželi sanj. Dumbo se v Deželi sanj povzdigne v višine s šarmantno in spektakularno cirkusantko Colette Marchant (Eva Green), sve dokler Holt ne odkrije, da se pod sijajno površino Dežele sanj nahaja ogromno temačnih skrivnosti.   

MOJ VTIS >> Res čudovit film in vam resnično priporočam ogled z vašimi otroci.

NASVET >> Otrokom pred tem preberite pravljico Slonček Dumbo, da bodo vedeli, da je srečen konec, da ne bodo med filmom žalostni,.. Je v Angleščini, ampak mislim, da je to pametno, ker si vsi želimo, da bodo naši otroci razumeli in govorili angleščino, kajne? Če sta zdržali in uživali najini 4 in 6letnici in poleg mene je sedela celo 3 letnica,…potem vam je lahko jasno kako lep film je. Mi ga bomo definitivno gledali še večkrat.

Dovolite si poleteti skupaj s Slončkom Dumbompredpremiernože v sredo, 27.3.v kinih: Cineplexx, Kolosej in Maribox. Na redni spored v vsa kina po Sloveniji pa bo Slonček Dumbočarobnost ponesel od četrtka, 28.3. naprej, v distribuciji 2i Filma.

Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!