ZVEZDA TINKARA BO SPET PLESALA #tinkarafortuna #bepop #zvezdeplešejo

Draga svakinja, vem da ti zdaj vsi težijo s temi intervjuji, ampak sem se mogla postaviti v vrsto tudi jaz 😉 

Ptički že čivkajo, da boš že jutri nastopila v TV showu Zvezde plešejo. Saj veš, da te jaz poznam in vem da zmoreš vse to, ampak verjetno se vsi sprašujejo.kako boš s tremi otroci zmogla tale tvoj novi podvig? Nekako so se energije poklopile in sem prejela povabilo v oddajo ravno nekaj mesecev po tem, ko sem se odločila po skoraj 20 letih pustiti redno službo in se letos spomladi podajam na svojo podjetniško pot. Za to pomlad sem projekte in obveznosti v celoti prilagodila Zvezdam plešejo. Ravno zato, ker sem bila zadnjih 10 in več let predana izključno družini in službi, sta me pri tem podprla tudi mož in moja mami, ki bosta z veseljem s puncami, če bodo moji treningi tudi kdaj popoldan in med vikendom. Celotna družina mi stoji ob strani in navija, saj vedo, da mi je ta oddaja »pisana na kožo«.

Foto: Ana Gregorič POP TV

Za vse tiste, ki te poznajo iz časov Bepopa, kako si si takrat predstavljala svoje življenje v prihodnosti? Takšno, kot je sedaj.  Od najstniških let sem si želela tri otroke, povprečno, preprosto družinsko življenje. Je pa res, da sem od nekdaj bila aktivna na več področjih hkrati, vtistih časih mi je to poganjalo kri po žilah. Že pred izborom v skupino Bepop sem imela redno službo in v zadnjih letih se je moje življenje vrtelo predvsem v krogu družine in službe. V času Bepop sem poleg službe bila tudi solastnica plesne šole, ob delu študirala, se izobraževala…. Veliko aktivnosti je bilo istočasno. Druga in tretja hči sta 21 mesecev razlike in zadnjih 5 let je poleg službe tudi družinsko bilo zelo pestro, saj ima mož zelo nepredvidljiv urnik in je velikokrat bil  tudi cel dan in tudi ponoči odsoten.  Lansko leto je tudi zdravstveno vse malo prišlo za mano, a sem hvaležna, da je prišlo do tega, saj sem se odločila za veliki korak, pustila redno službo in letos spomladi stopam na svojo podjetniško pot. Z možem sva si ustvarila veliko družino, pred 5imi leti sva sezidala hiško na Polzeli, kjer se imamo izredno lepo. Punce so sedaj stare  Taja 13, Vita 5 in Flora skoraj 4 leta, zato sem nekako začutila, da pa je čas še za premik v poslovni karieri. Spomladi odpiram podjetje, ki se bo imenovalo Planet Fortuna. Poleg izvedb predavanj in delavnic, se bom ukvarjala tudi s prodajo, marketingom, organizacijo dogodkov, ter odnosi z javnostmi. Svojo kreativno in ustvarjalno naravo pa bom vpletala tudi v projekte povezane s plesom, petjem, odrom in delom z otroki, ki so mi od nekdaj zapisani v srcu.

Foto: Marko Ocepek , Cirkus

Zakaj si nehala peti in se odločila za resno službo? Že pred izborom na avdiciji Popstars leta 2002, ko so nas izbrali v skupino Bepop, sem imela tam redno službo. Vse aktivnosti  s skupino so potekale ob rednem dvoizmenskem delu pri mobilnem operaterju, v trgovini. Leta 2005 smo počasi zaključevali pevsko kariero, istočasno pa sem imela željo po otroku. Novembra 2005 se je rodila Taja.

Mnogo mamic ima neko idejo, željo, pa si ne upa obrniti življenja in slediti temu zaradi otrok. Glede nato, da si bila tudi ti redno zaposlena v podjetjuskoraj 20let, zdaj, ko imaš 3 otroke pa si se odločila poskusiti drugače, si prava za tole vprašanje >> A te ni bilo nič strah glede te odločitve? Vedno je prisotno nekaj strahu, a kakor pregovor pravi, da je sreča na strani hrabrih, tudi jaz močno verjamem, da je bila to edina in prava odločitev v pravem momentu. Mislim, da če se lani ne bi tega odločila, bi verjetno dočakala »penzijo« v istem podjetju. Je pa res, da tudi močno verjamem v moč pozitivnih energij in zaenkrat v moje življenje prihajajo sami pravi ljudje in projekti, ki se jih neizmerno veselim. Prednost samostojnega podjetništva bo predvsem dejstvo, da bom svojo energijo, srce in zagnanost vlagala v projekte, ki jih bom izbirala sama, pa tudi to, da bom celotno odgovornost za uspeh ali neuspeh prevzemala jaz. Ne bo lahko, a v tem trenutku čutim, da je bila to edina možna odločitev, zato samozavestno in svobodno stopam na to pot.

Kaj predlagaš vsem mamasitam, ki ne upajo narediti tega koraka oziroma kakšen nasvet za korak naprej in slediti sanjam? Težko govorim za druge. Predvsem pa verjamem, da je veliko v nas. Potrebno je imeti jasen cilj, dober plan in vero ter zaupanje vase. Sama sem si vzela nekaj mesecev, da sem se pogovorila s seboj. Da sem se vrnila k svojemu bistvu, ponovno ugotovila kaj me navdihuje in osrečuje. Poleg tega pa je tudi zlata vredno, če imate podporo partnerja in domačih.

Foto: Ana Gregorič POP TV

Kot si napisala v eni izmed objav na tvojem instagramu, da je tvoja uvertura v nov Planet Fortuna plesati v oddaji Zvezde plešejo. A se že veseliš treningov in nastopov v živo?Zelo se veselim. Ples je od nekdaj bil moja prva ljubezen, ki sem ga več kot 10 let zanemarjala in sama sebi sem dala obljubo, da po oddaji ne preneham s plesom. Sigurno ga bom vpletala v svoje bodoče poslovne projekte.

Ali že imaš kaj treme pred oddajo ali si hitro spet našla v sebi tisto Tinkaro iz odrov pred 20leti?  Zaenkrat je nimam. Je pa res, da so to oddaje v živo, ki poskrbijo za svojevrsten adrenalin. Vsaj malo pozitivne treme bo sigurno prisotne, v to ne dvomim.

Kako so to sprejeli otroci in mož?Vsi se zelo veselijo. Mož in starejša hči me bosta tudi vsako nedeljo spremljala v oddaji, Mlajši dve pa bosta navijali z babico pred TV ekrani.

Kaj pa po oddaji ali že imaš plane in smernice po katerih boš hodila ali se boš še naprej prepustila toku? Kot sem napisala že zgoraj. Poleg izvedb predavanj in delavnic, se bom ukvarjala tudi s prodajo, marketingom, organizacijo dogodkov, ter odnosi z javnostmi. Svojo kreativno in ustvarjalno naravo pa bom vpletala tudi v projekte povezane s plesom, petjem, odrom in delom z otroki, ki so mi od nekdaj zapisani v srcu. Sigurno bom poslušala svoj 6. čut in se lotevala projektov, ob katerih se mi zaiskrijo oči in  mi narišejo nasmeh na obraz.

Draga Tinkarca, saj veš da te bomo pri nas vsi podpirali in prvič celo gledali to oddajo, vsako nedeljo zvečer in to v prvi vrsti na kavču 😉  Tvoji Nr. 1 feni <3 

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.