RALPH RUŠI INTERNET #disney #premiera #kolosej #2ifilm

Ko smo včeraj vstopili v kino Kolosej v Ljubljani je bilo vzdušje razigrano, kajti otroci so kar pokali od veselja,.. Vas zanima zakaj? ker je bila v Koloseju težko pričakovana ekskluzivna premiera animirane pustolovščine Ralph ruši internet in s tem začenja svojo avanturo po slovenskih kinematografih.

Ogledali smo si ga tako najmlajši, kot malo večji navdušenci in uporabniki svetovnega spleta. Kot prvi so se v osrčje najbolj priljubljene svetovne mreže skupaj z Ralphom, Vanelopo in Disneyjevimi princezami, podali tudi številni znani obrazi: Tamara in Silvo Fortuna, Mike in Jasna Vale, Luka Markus, Alex Volasko in Saša Lešnjek, ter sinhronizacijska ekipa filma, ki so svoje vrhunsko delo na velikih platnih prvič videli: Lotos Šparovec, Katja Ajster Kataya, Glorija Forjan, Srđan Milovanović, Zala Djurić Ribič, Maša Tiselj, Andrei Lenart, Saša Lešnjek, Ana Hribarin režiserka animiranega filma Ralph ruši Internet, Nina Kaludjerovič iz Studia Ritem. Program je povezovala Nina Igrutinovič iz Radia 1.

Pred ogledom filma so v avli Koloseja potekale delavnice Jolly, vsi obiskovalci so prejeli sladka darilca Linolado DUO, na koncu pa so vsi skupaj pokušali slastne Palačinke Takoj! namazane z Linolado GOLD, ki jih je pekel najbolj znan palačinkar Aljaž Deu, Palačinkomat.

Ralpha so tako prvi gledalci z navdušenjem pospremili na turnejo po slovenskih kinematografih, komor prihaja na redni spored od četrtka, 10. januarja naprej v 2D in 3D različici.

O animiranem filmu Ralph ruši Internet:

Za zanimiv začetek leta, nas bo antijunak video igrice, Razbijač Ralph popeljal v prostran in dinamičen svet Interneta, kamor se odpravi skupaj z Vanelopo, iskat nadomestni del za njeno video igrico. Pripravite se na potovanje, ki bo hkrati neverjetno razburljivo in silno čustveno.

V drugem nadaljevanju zgodbe iz leta 2012 se v začetku leta 2019 Razbijač Ralph vrača z Vanelopo, s katero sta takoimenovana „nepopolna junaka“, ampak ju ravno zaradi tega obožujemo, saj imata tudi napake. Njuno prijateljstvo je unikatno, njun odnos tako privlačen, da si želimo izvedeti, kaj sta pripravila tokrat, v novem delu, ko se odpravita v raziskovaanje prostranega, širnega in zanimivega sveta Interneta.

Nove dogodivščine v najbolj prostranem svetu Interneta nam obljublja Ralph v svoji novi avanturi Ralph ruši Internet, v vseh kinih od četrtka, 10. januarja naprej, v distribuciji 2i Filma.

Saj veste itak smo veliki Disneyevi oboževalci, nam je bila risanka res fantastična 🙂 Menim, da bodo otroci odnesli pozitivno informacijo, mi pa tudi. A si lahko predstavljate, če bi nekdo res zrušil internet? Hmmm, jaz si ne morem, kajti bi ostala brez dela, bi pa definitivno bilo pametno, da je kdaj kakšen kratek stik oziroma še bolje, da se včasih damo offline kar sami 😉 Pa srečen ogled filma vam želim, vaša srečna Tamara 

 

 

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.