Dragi moji bralci. To leto ne bom božička Tamara, ker kot veste Fortuno delim z vami vso leto. Preveč vseh nagradnih iger je povsod in menim, da jaz svoje raje prihranim za kasneje, ko drugih ne bo 😉 Saj veste, da sem vsa leta obdarjevala cel december. Eno leto celo čez 60 bralk. Zbirali smo tudi denar za Botrstvo, namesto, da smo kupovali darila in organizirali več dobrodelnih akcij,… Ampak to je bilo takrat, ko sem bila v porodniški in ko nisem imela službe, kajti takšno delo je celodnevno.

Letos pa sem se spet podala na “samozaposlitveno” pot, tako da moram malo več delati,..zato bom seveda po svojih močeh pomagala, ampak takih večjih obdaritev ne morem organizirat. Upam, da razumete.

Seveda pa imam darilca za moje zveste komentatorje na FB-ju. Vsak advent bo kakšno lepo darilce podeljeno nekaterim izmed vas, ki sodelujete na moji srečni FB strani. Na instagramu pa bom naredila kakšno enodnevno ali vikend obdaritev. Vabljeni k sodelovanju >> @srecnatamarafortuna in @srecnasi

Darilca, ki čakajo na moje srečne bralce/komentatorje bodo znana do Miklavža, ko vam nekaj že podelim 🙂

  1. Najprej vam predstavim darilce od VICHY kozmetike, ki jo ravnokar preizkušam in sem resnično navdušena nad pudrom, ki naredi kožo kot da bi imela filter iz instagrama čez ;)))              
  2. Čisto nove Slovenske igralne karte ENKA  / MAUMAU od DEXYCO SLOVENIJA
  3. Paket KOTANYI mlinčkov, ki so meni najljubši          
  4. Ostalo pa naj bo še skrivnost <3 Kmalu <3

Želim vam čudovit SREČEN DECEMBER in delite SREČO ZA BOŽIČ tudi vi <3

Spomnimo se prejšnih obdarjevanj >> BOŽIČKA TAMARA

Letošnji seznam za Božička pri nas doma >> SEZNAM BOŽIČ 2018

Delimo >> SREČA ZA BOŽIČ

 

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.