ČLOVEK NE JEZI SE #družabneigre #igramoseskupaj #igračemalodrugače #dexycoslovenija

Danes pa bomo skupaj obdelali temo družabne igre za družine. Upam, da ste za. Zdaj se pričnejo dnevi, ki bodo hladnejši, deževni, snežni in prav nam bodo prišle kakšne izbrane družabne igre, ki bodo družino povezale med seboj in nas ob enem zabavale. Tisti, ki me spremljate veste, da obožujem družabne igre. Mislim, da skoraj ni igre, ki je ne bi imeli. Vedno, ko izide nov Activity ali Monopoly sem med prvimi, ki ga naročim 😉 Rada imam tudi kakšne otroške igre, ki zabavajo otroke, jaz pa se ob njih počutim spet mlado 😉 Od Piatnika imamo tudi set 50 različnih iger, kjer je še vedno glavni Človek ne jezi se in pravilo te igre je, da se ne jeziš, če izgubiš 😉 O tej jezi nisem nikoli prej razmišljala, ampak žal sem zdaj pred dejstvom, da moram. A vas zanima zakaj? Od malega sem že rada kartala. Najprej Črnega Petra, kasneje lažnivca, nato pa šnops, ruski šnops, remi,.. Vedno sem bila vesela zmage, ampak nisem pa bila tako tekmovalna, da bi goljufala ali da bi se jezila, če sem izgubila.

Zato me je zadnjič res presenetila Tarina reakcija, ko je dobila v roke Črnega Petra in nato še huje, ker je izgubila. To je bil jok in stok. Nismo ji mogli dopovedati, da je to le igra, ni želela niti slišati, da je izgubila,.. Zato sem pomislila, če mogoče drugi starši ne igrajo “zares”, ampak pustijo zmagati svojim otrokom. Silvo ji je razložil, da je to igra, da vsak enkrat zmaga, da je to družabna igra, ki nas bi morala zabavat, ne pa jezit ali še huje – razžalostit,.. Silvo meni, da morajo otroci spoznati, da se ne zmaguje vedno, da so v življenju vzponi in padci,… Meni pa je šlo po glavi le, da bi ji verjetno mogla pustit zmagat. Kako je to pri vas ali pustite zmago otrokom?

A veste kaj pa me najbolj preseneča, da se Isabella, ki je 2 leti mlajša ne jezi in ne joče. Ona ima najraje Disneyevega “Črnega Petra” s Sneguljčico in mačeho, lani pa je oboževala še medvedka Pu-ja.

Ta vikend (20-21oktober) spet igramo, pa da vidim, če bo kaj bolje. Se gledamo v Instagram storijih, ko bomo podelili kakšne karte tudi vam. Katere pa vi najraje igrate?

Bolj interaktivno je na FB-ju in na INSTAGRAMU @srecnatamarafortuna #igramoseskupaj #mamiblogerke #igracemalodrugace #dexycoslovenija , zato nas spremljajte v storyu, kjer se igramo skupaj vsak teden z novo družino Mami blogerk in različnimi družabnimi igrami podjetja Dexyco Slovenija. Več o projektu in nagradnih igrah “Igramo se skupaj” >> MAMI BLOGERKE

P.s. če želite imeti vse te znane družabne igre prvi, potem preverite spletno trgovino >> DEXYCO SLOVENIJA

 

Komentarji

comments

Comments are closed.