MAMICA, KI JE IZ STOJE NAREDILA PREMET #mivi

Pred kratkim sem dobila mail, na katere se po navadi odzovem le z ne hvala, ampak tokrat se nisem. Zakaj? Ker z velikim veseljem podpiram mlade mamice, sploh samohranilke, ki so splavale iz ledene vode, se postavile na noge in iz življenja naredile posel.

Tokrat zgodba pripada mladi mamici, ki sama skrbi za dva otroka; hči (10) ima težjo obliko disleksije, mlajši sin (5) pa je zelo živahen otrok. Življenje se ji je postavilo na glavo. Mami Mateja pravi : “Jaz pa sem iz stoje naredila premet in naredila igro za motiviranje – pomoč otrokoma pri vsakodnevnih opravilih.” Ker je igra učinkovala bolj kot so pričakovali sem je domislila: “Kaj če bi pomagali še ostalim staršem do lažje vzgoje”? Zbrala je ekipo prijateljev, strokovnjakov z več področij. In igra je po dveh letih z nekaj predporodnimi krči res prikukala na svet.

Igra je preprosta, a učinkovita, poteka cel dan, več let, kjerkoli ste, je z vami v mislih in nanjo opozorite otroka, ker v primeru grdega obnašanja, lahko doma izgubi zaslužene žetončke, ki pa se zberajo za nagrado. Pravila se menjajo na otrokov napredek, starost, potrebe. Igra motivira k vsakodnevnim opravilom, preko fotografskega spomina sličic po stanovanju. Poleg tega pa uči še ekologijo (ločevanje odpadkov, varčevanja z vodo, elektriko), bonton (spoštovanje ljudi, živali), osnov matematike (varčevanja prisluženega), higiene, pospravljanja, hranjenja, urejanja. Igra spodbuja tudi k športu, glasbi, šolskemu učenju in še mnogo več… Zelo pomemben podatek je tudi, da je igra ekološka, ne uničuje pohištva, ima več kot 150 elementov, ki se jih lahko prilagaja na vaše in otrokove zahteve. Igro so preizkusili tudi v Tarinem vrtcu in menijo , da je poučna in zanimiva.

Zato če imate tudi vi doma živahnega, zvedavega otroka ali pa morda želite le več prostega časa in lepše urejeno okolje z otrokovo pozitivno pomočjo. Vam iz srca priporočamo igro, ker resnično pomaga in je nam in še mnogim, že spremenila življenje.

Ker so z igro ravno štartali na trg, so za prve podporne člane pripravili 22% popust s kodo mivi2018.

Obiščite spletno stran, https://mivi.si/  naročite se na tedenske brezplačne nasvete, https://mivi.si/newsletter-signup/ideje, trike za motivacijo vašega otroka. Naj bo svet lep za vse in vsakogar, hvala za vsako vašo podporo in delitev. Prisrčen pozdrav, mami Mateja z ekipo MiVi.si

Hvala Mateja, da ste zgodbo delili z nami, želim vam še naprej srečno in uspešno na vaši poti! srečna Tamara

Komentarji

comments

Comments are closed.