Tokrat vam predstavljam mamico, gospodinjo, damo Romano, ki je bila v mladosti moja sovaščanka. Večino časa je delala v zavarovalnški panogi, ampak si je vedno želela imeti svoj posel, ki je bil takrat le njen hobi. Končno se je ojunačila. Kot že mnogim tudi njej pomagam s predstavitvijo na srečnem blogu, kajti vem kako težko je na začetku nove poti. Tudi sama sem šla že nekajkrat skozi to fazo in takrat bi bila zelo vesela takšne podpore. Zato nekaj o Romani na novi poti >>

Romana pravi, da že odkar ve zase: “rišem, slikam, režem, šivam, skratka ustvarjam iz različnim materialov ter izdelujem unikatne uporabne stvari in predmete. V preteklosti in tudi sedaj občasno izdelujem lesene smreke, razne dekoracije iz aluminijaste žice, unikatne verižice in še kaj bi se našlo..”

Zato je v preteklem letu ustvarila blagovno znamko Lady’s Umbrela in pričela izdelovati unikatne damske senčnike iz platna in čipke. Senčnik je namenjen vsem ženskam katere so alergične na sonce, kakor tudi vsem ostalim, saj se njen slogan glasi:»Naj ne bo Lady’s Umbrella senčnik samo modni dodatek, naj predvsem zaščiti telo in polepša tvojo modno opravo«.

Ker je šivanje res njena strast, v zimskih mesecih šiva kape iz volne in flisa. Pokrivalo se imenuje Hood-A Kapa in je šal in kapa v enem.

Sedaj pa izdeluje unikatne toaletke, drobižke, torbice za mobije, etui za očala, shokerje in razne torbice za prosti čas.

Meni je izdelala čudovito torbico, ki je ob enem lahko tudi nahrbtnik, kar je trenutno meni najboljša torbica, ker imam ob nošenju obe roki prosti za hčeri 😉

Seveda pa je naredila nekaj tudi za vas srečne bralke. Za lepa darilca se lahko potegujete od nedelje 13ega maja pa do četrtka 17ega maja 2018 na FB strani SREČNA.SI .

Romana pravi : ” Ker moja kreativnost ne pozna meja, že razmišljam o novih projektih, ki vam jih še ne morem zaupati. Če pa želiš biti na »tekočem« z mojo ponudbo, te vabim da všečkaš facebook stran Ladiesumbrella in si ogledaš stvaritve, ki prihajajo iz mojih rok. ” Lep kreativen dan vam želim, Romana

Komentarji

comments

Comments are closed.