SOS preobrazba potrebuješ takrat, ko veš, da je s tabo res vse narobe 🙂 Najhuje je, ko ugotoviš da ti ni prav niti poročni prstan, ki ga ne nosiš, ker imaš k sreči tetovažo, ki se razsteza s tabo ;)))

Torej prišel je čas, da delam na sebi. Vsak teden grem v domačo savno vsaj 1x, da očistim telo toksinov, koža obožuje infrardeče žarke in pravijo da pomagajo tudi pri hujšanju. Zaenkrat ni velikega učinka, bom morala še kaj dodati kajne?

A veste kdaj je mene orng po glavi mahnilo? A poznate to ko greš v trgovino, da sebi nekaj kupiš, ker ti več ni nič prav in potem si probaš eno stvar in ugotoviš, da ti je prav 2 x večja številka in da nič lepo ne izgleda, ko se ti trebušček veselo nasmiha skozi čudovito prosojno majico,.. Potem ugotoviš, da raje malo pomigaš in pohujšaš, da boš lahko imel spet oblečene svoje stvari. Nato pa navdušen nad spoznanjem greš še pokukat na otroški oddelek in domov prineseš spet nove cunjice za otroke. Jap to je #momlife 😉 Ampak, zdaj je pa dosti tega. Moji hčeri imata že tako preveč vsega, zato bom malo tam prišparala in vložila vase. No, pa saj veste kako je >> srečna mama = srečni otroci in srečen mož 😉

Tokrat sem pričela telovaditi zvečer ob gledanju Moja boš (ne obsojajte prosim, sprostitev na malo drugačen način ;)) To lahko naredite vse. Ko otroci zaspijo greste pred svojo naj nadaljevanko, prižgete ionizator z dodatkom svojega najljubšega eteričnega olja in pozabite, da zraven gonite sobno kolo ali vadite na orbitreku,… Potem naredim na drogu še nekaj razsteznih vaj in trebušnjakov.

Vse pa delam zelo na izi, kajti po porodih še vedno nisem nazaj v kondiciji in zaradi astme in slabotnega organizma ne bom delala drastičnih pritiskov na svoje telo. Zato pa sem seveda pričela še z kozmetičnim dodatkom in to je Endospheres terapija, ki je trenutno najboljši z najhitrejšimi in dolgotrajnimi rezultati anticelulitni tretma, ki tudi oblikuje našo postavo. Zdaj sem prišla že do 6 obiska salona Serenity in verjemite mi, da so rezultati šokantni. Moja zadnjica postaja res podobna Kardashian ass 😉 To ne pomeni, da bo večja, ampak dvignjena in čvrsta, kot da bi v njej domovali silikoni ;)))

Po 6. terapiji mi je rezultat dal zagon, da se zraven še malo postim pri prehrani in zjutraj malo potreniram. Na fotki je na eni strani že narejena terapija in na drugi še ne. Vidite razliko?

Ta teden sva s hčero zboleli, tako da ne bom obiskala salona, niti telovadit ne moram, hrana pa mi paše le kakšna banana in kruh, tako da ne bom se držala dogovora, ki ga imam sama s sabo, ampak bom preložila akcijo na drug teden, ko bom nazaj polna energije! Če vas zanima kaj delam, kaj jem, kako je na terapijah in kako moja SOS preobrazba napreduje od znotraj in odzunaj me spremljajte v reality vlogih na instagram story pod #tamarafortuna ali na FB-ju pod #srecna.si . Če ste v storyih prigode iz prvih 6 terapij zamudili, pa si lahko spodaj ogledate video povzetek, kjer sta strokovnjakinji tudi razložili kako delujejo terapije, ki jih obiskujem >>

SOS PREOBRAZBA LAS in GENETIKA LAS >> KLIK

SOS PREOBRAZBA KOŽE NA OBRAZU >> KLIK

 

Komentarji

comments

Comments are closed.