MOJA SOS PREOBRAZBA odznotraj in odzunaj 1. del #lasje #genetika

Kot vsaka dama, sem si tudi jaz po dolllggeemmmm času zaželela frizerja in preobrazbe, kljub temu, da delam na tem, da pozdravim lase. Že nekaj mesecev se namreč barvam sama in to le s popolnoma naravnimi barvami, a žal to ni za nikamor :))) Ne le, da je vse umazano, da je težko nanašat, ampak tudi mojih sivih las sploh ne prekrije, lasje pa kljub temu niso nič kaj boljši.

Uporabljam tudi Watermans šampon in regenerator, ki pomaga ogromnim ženskam, ki jih spremljam. Z vsakim pranjem bolj upam, da tudi meni pomaga in da mi bo povrnil lepe lase. Imam namreč občutek, da so lasje bolj debeli, ampak še vedno niso lepi in zdravi kot bi morali biti.

Žal sem ugotovila, da pri takih primerih šampon ni dovolj, kajti če imaš hormonska nihanja in če telo ni v ravnovesju bo potrebno spremenit še kaj drugega. Zato sem seveda pri svoji zdravnici oz. v laboratoriju preverila kri in rezultati so mi spet pokazali slabe jetrne teste, a maščob imam premalo,.. Zato nujno potrebujem dodatke k prehrani, ker je včasih ne moreš pojesti toliko hrane, da bi lahko zapolnil prazne depoje vitaminov,…. Zato da čimprej regeneriram jetra vzamem pegasti badelj in artičoko, nujno da se znebim jeze, ki se mi nabira in da se malo uredim, da bom spet zadovoljna sama s seboj.

Zadnjič pa dobim dobro informacijo moje prijateljice, da je tako zadovoljna od kar ve kateri vitamini in minerali ji primankujejo, da je zdaj, ko jih nadomesti skoraj poletela in ni več nič utrujena,.. No, jaz sem še vedno, zato sem hitro stekla po pomoč tja tudi sama. Naredili so mi “genetski test” iz korenin las. Več o tem si lahko preberete na njihovi strani Makrobios-altmed, ker jaz vam ne znam razložit kako to strokovno deluje, vam lahko le povem, da vse drži. V videju nekaj utrinkov kako je to izgledalo pri meni in kaj mi Ksenja, dipl. radiologinja in svetovalka za akuponkturo in zdravo življenje svetuje >>

Glede nato, da mi po njihovih izvidih sodeč popolnoma primanjkuje cinka in selena, vemo, da moji lasje žal ne morejo blestet. Zato B kompleks, cink in selen + kakšna omega 3 so za te stvari najpomembnejše. V Hiši zdravja s katerimi sem že sodelovala prej, sem spet kupila prehranske dodatke Now, ki so primerni za čiščenje in regeneracijo jeter in prvo pomoč za imunski sistem probiotike. Zdaj sem v fazi 9 tedenske “kure” s pravilno prehrano, ki je kuhana in ne pečena ali cvrta ter pomagam si napolnit prazne depoje v mojem telesu s prehranskimi dodatki,.. Vam javim kakšen bo efekt.

Je pa res, da tako dolgo ne morem hoditi okoli z nepobarvanimi neurejenimi lasmi, zato sem danes imela lasno preobrazbo. Z Darjo iz Haircentra Darja v Celju sva zbrali mojo naravno barvo las, ki je trenutno rjava s sivimi prameni #lol, da mi ne bo potrebno barvati prepogosto, vsaj dokler si ne uredim zdravja in stanja telesa ter posledično tudi las >>

Nadaljevanje sledi kmalu.

P.s. s kodo SREČNA imate 30% popusta na genetski test v Makrobios-altmed

PA NA ZDRAVJE! Vaša srečna Tamara

Komentarji

comments

Comments are closed.