PRED GUŽVO PO DARILA #popust #november #shopping #miklavž #božič #dedekmraz #darila

Že pred leti sem se odločila, da najdem darila za vse te dobre može za hčeri in za otroke naših prijateljev/družine že v mesecu novembru, da lahko decemberski čas res uživam in se predam temu vzdušju in ne le iskanju daril v gužvah po centrih,… Zato sem ta teden posvetila nabavi. Največ preko spleta, ostalo pa Supernova Ljubljana. Zdaj imajo tudi povsod akcije in nudijo popuste, kasneje pa tega ni, razen last minute. Ampak a je tisti popust potem vreden tega stresa ob nakupovanju zadnji hip?

Tradicionalno najprej vedno vzamemo kataloge različnih trgovcev za igrače in s hčerami uživamo v listanju in delamo seznam za vse dobre može v decembru. Naredimo vizitke zanj, ki jih mami nastavi zanj (potem jih on vrne poleg daril). Vsaka ima lahko 10 želj in od tega dobita vse, če sta pridni, sicer pač ne 😉 Moji starši in stari starši mi vedno naročijo, da kupim še za njih, tako da opravim nakupe za vse.

Letos je za Božička v prednosti Barbie avtodom, ki je res dražji in bo skupno darilo na štajerskem, seveda so nujne punčke Lady bug in Anti bug iz risanke Mirakulus. Za mačka še nisem sigurna, če bo zraven ali ne 😉 Isabella si želi še nek dodatek k svojemu ranču od Schleicha za pranje konjev in Tara daljnogled in teleskop.

Za Miklavža poleg sadja in čokoladnega adventnega koledarja, damo vedno še kakšne knjigice. Isabella dobi letos knjigo o konjih, ki je še nima v svoji zbirki,  Tara Siana pa Mirakolus-Lady Bug in zraven še ene revije za ustvarjanje in leplenje na temo konji in Ladybug. Pri babicah pa bodo zraven tavelikih Kinder jajčk še Shopkins okraski za na smrekico, v katerem je presenečenje in kakšna družabna igra, ki sta si jo želeli. Naša Enka je namreč že preigrana, tako da bo zdaj novo prinesel Miklavž.

Dedek Mraz pa bo prinesel še ostale družabne igre. Letos si namreč želim, da bi dali otrokom več sebe in zato se mi zdijo družabne igre res pametno darilo. Ob enem so družabne igre pmetne, a kljub temu je to igranje, posvečamo se en drugemu, se družimo in smejimo skupja. No ja, če se naša Tara ne jezi ;)) A ni to bistvo družine? Tombola! 😉 Njune želje za igre letos je Catan Junior,  jaz pa sem dodala še Angleški jezik za najmlajše od Dexyco in igro Pot po Sloveniji, da skupaj najprej dobro spoznamo Slovenijo, da lahko kasneje gremo na Svet 😉 Lani smo pa prakticirali te družabne igre >> DRUŽABNE IGRE ZA NAJMLAJŠE

Tudi drugim otrokom katere obdarujemo sem kupila podobne družabne igre, ker mislim, da bo to všeč ne le otrokom, ampak tudi staršem. Jaz namreč ne maram preveč plastike in vseh teh 100 igrač. Sem zagovornica manj je več. Zato sem zelo vesela, če me moji vprašajo kaj kupiti, kot pa da dobimo nepotrebne igrače, ki pristanejo v predalu, kjer ni več prostora.

Isabella si je želela tudi leseno železnico, da se bodo lahko njeni konjički peljali z vlakom ;)) K sreči sem jo našla zelo ugodno v Lidlu 😉

Tako, zdaj pa mislim, da sem končala. No ja, za možeka še nisem nič kupila, ker ponavadi on mene pozabi in potem Tara vpraša, če sem bila poredna, da mi Božiček ni nič pustil,… Tako, da bo mogoče letost tudi Božička pozabila upssss 😉 P.s. lahko pa me on letos preseneti, pol pa bo problem. Hmmm. Itak ne bere mojih blogov, tako da če mu kdo od vas namigne, bo super 😉 Aja, želim pa si očala že nekaj časa, pa en parfum, ki sem ga v Duty freeju zadnjič vonjala, zdaj pa mi ne gre iz glave, ker sem jaz sicer raje brez parfumov, ta pa je bil tak svež , nič močen,… V bistvu pa nič od tega ne potrebujem nujno. Raje gremo za ta denar cela družina kam in se mamo fajn. Ja, to bi ja >> hotel, morsko vodo, brezskrbi, dobro hrano in pijačo. Ojojjj zdaj pa sem zakomplicirala ane? 😉

Pustim se presenetit 🙂 <3 Pa srečne praznike vsem <3

 

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.