KNEDL, JAZ in OTROCI #slovelyfamily #predstava #družine

A ga poznate? Knedla iz slikce mislim 😉

Jaz se ga spomnim iz TV oddaje Riba na oko, ko je komentiral mojo kuho. No ja, moram priznati, da je bil bolj prijazen kot Alma v Masterchefu, ampak vseeno je imel nekaj pripomb na mojega domačega piščanca 😉 Seveda pa ga imam v lepem spominu in zadnjič, ko sem bila z otroci na zaključni zabavi Slovely, kjer je imel svojo kulinarično gledališko predstavo za otroke, sem ugotovila, da je multipraktik.

Res je multitalent, kajti poleg tega, da ima kuhanje v malem prstu, zna še res dobro igrat, zabavat otroke, imel je popolno in zanimivo delavnico za ustvarjanje medenjakov za otroke, kjer so uživali od 2-15let stari otroci in to še ni vse, kajti med gledališko/lutkarskim nastopom je zraven še pel in igral kitaro,… Bravo, kaj naj še več rečem.

Vsi smo bili zadovoljni, starši, ki smo imeli mir in smo se lahko pogovarjali s prijatelji in otroci, ki so se zabavali po svoje. Seveda je naša Tara bila ena tistih ta glasnih otrok v prvi vrsti in mi je bilo na čase kar malo nerodno, ampak bolje tako, kot pa da bi se me držala za hlače in se skrivala pred nastopajočimi, kajne? 😉 P.s. s tem se zdaj malo tolažim.

Hvala Danilo Ivanuša za vse, imeli smo se več kot DOBRO! Še več takšnih dogodkov prosim. Hvala tudi Nives Brelih, da si nas spet tako lepo pofotkala in imamo super slikce za letošnje voščilnice 🙂

Počaščena sem se fotkala tudi med dvema kulinaričnima TV “zvezdama” Matevž Slokar iz oddaje Okusi brez meja in Danilo Ivanuša aka. Knedl iz naj otroške oddaje Srečo kuha cmok 🙂 Mislim, da mi mi trije morali kaj ušpičit skupaj, kaj menite?

V glavnem, če kdo potrebuje kakšen dogodek za družine, otroke ali zaposlene, lahko pišete na info@slovely.si, kjer vam uredimo vse od tematske pijače, hrane, catering, predstave, disco in ostale zabave za otroke,…na več različnih lokacijah Slovely po Sloveniji. Pa srečen december še naprej * Tamara

Komentarji

comments

Comments are closed.