OTROŠKI ADVENTNI KOLEDAR

ADVENTNI OTROŠKI KOLEDAR IZ JAJČK PRESENEČENJA (arhiv iz leta 2014)

Po navadi kar kupimo adventne koledarje za naše tamale v trgovini, kajne? Take z lepimi slikcami in s “poceni” čokolado dobimo že za 1-2 eur. To leto smo kupili en čoko Kinder koledar tudi mi. Naša Tara ima resnično rada Kinder izdelke, sploh pa jajčke presenečenja in zdaj se bo vsak dan veselila novega odprtja in pričakovanja na jajčko, ki je nekje skrita. Mogoče ji ne bo več samoumevno, da lahko jajčko dobi kar vsak dan,.. Tudi pričakovanje na Božička bo tako bolj zanimivo.

Sva pa včeraj skupaj ustvarjali tudi adventne jajčke preoblečene s plastelinom Playdoh. Ker imamo doma ogromno plastičnih praznih jajčk, sem vanjo položila majhne stvari (nekaj pozabljenih igračk iz jajc presenečenj, nekaj pa majhnega nakita ali bonbonček ali čokoladico,..) in jo obdelala s plastelinom in okrasila,… S tem smo“reciklirali” material in ga ponovno spremenili v uporabnega in Tari se je ob odpiranju prvega zdelo kot, da ima spet novo igračo 🙂

Bilo je vauuuuuu 🙂

adventni koledar Tara

Mogoče ideja za naslednje leto ali pa za skupno ustvarjanje z otroci za kakšen rojstni dan,…

Idejo pa sem dobila, ko je naša Tari brskala po Ipadu in ker smo pozabili izklopit internet je naletela na ta posnetek:https://www.youtube.com/watch?v=mI0FKAIlSeU in ga ni in ni nehala gledat 🙂 Ojojjj kot začarana je bila :)))

 

Komentarji

comments

Comments are closed.