FOTO VOŠČILNICA Z OTROCI NA IZI #božič #novoleto #otroci #printee

Printee app za mobilnike je TOP. Letos sem si prav zadala cilj, da do konec leta uredim vse slikce za nazaj (imam jih namreč za pregledat še okoli 10.000 in jih izbrat čimmanj za print, da ne bankrotiram) in da potem od januarja naprej mesečno naročujem slikce kar iz svojega mobilnika. Super rešitev, da imamo spomine pod kontrolo, kajne? Ves čas me je strah, da se mi disk zbriše ali pa računalnik crkne ali pa še huje, da mi telefon ukradejo,…ker si ne bi mogla odpustiti, da bi moji hčeri ostali brez slikc – spominov!

No, ampak nisem tega bloga pisala zato, da vam poročam moje strahove, ampak zato, ker mi je res ratalo naredit lepe voščilnice, s hčerama (3in 5let) in to na izi, brez packanja, ob tem kratkem ustvarjanju ni bilo stresa in vse 3 smo uživale! Ja, prav ste prebrale mamice, uživali smo v ustvarjanju voščilnic 🙂 Vse za izdelavo voščilnice smo kupili v Lidlu, potem veste, da ni bilo drago. Če bi kupila vsako stvar posebej, bi bilo 10 ali več krat dražje. Všeč mi je, ker ni packanja in hčeri res radi lepita nalepke,…tako da je ta set za izdelavo voščilnic res zmaga! 20 voščilnic sta/smo naredile v slabi uri 🙂 Proti koncu je Isabella že nehala pomagat, tako da je bilo lih prav.

Naslednja stvar pa je moja rešitev na računalniku oblikovanje v programu PhotoScape x, kjer na izi napišeš na fotografijo besedilo, lahko dodaš tudi slikce, ornamente, smajlije,… Nato shraniš in vstaviš v Printeeweb, ki je res najenostavnejši foto program na spletu.

Všeč mi je prav zato, ker ni zakompliciran za uporabo, ne rabiš nalagat programa na računalnik, ampak z enim klikom na + naložiš vse slikce in jih naročiš na svoj naslov. Izi 😉 Vse skupaj ti vzame le 2 minuti in čez nekaj dni prejmeš slikce na dom. P.s. pa še to, slikce niso zato nič dražje, kot v večini fotostudijih.

V narejene voščilnice smo vstavili naše fotografije, jih zapakirali in jih poslali našim bližnjim. To je rešitev za vse mame, ki želimo nekaj naredit z otroci, pa nam za kakšne bolj orng projekte zmanjka časa 😉 Zdaj pa grem nadaljevat z izbiranjem fotk iz računalnika, telefona in diska, da jih dam do konca leta vse sprintat na printee in jih nato s hčerama  vstavimo v scrapbook 🙂

Ne pozabite na fotke, naj oživijo tudi vaši spomini! Srečno, Tamara

Komentarji

comments

Comments are closed.