X BODY VADBA ZA MAME #momlife #čas #vadba #testiram

Bila sem na telovadbi….ja, prav ste prebrali telovadila sem :))) Najprej sem bila noseča, nato bolna, potem sem se navadila živeti brez športa in zdaj je čas, da pričnem spet nekaj delati tudi zase in ne le za otroke, kajne? 😉 Vmes sem hodila že na jogo, pa na fitnes, ampak premalo časa, ker saj veste mamice, da nam časa kronično primanjkuje 😉 Tako da sem našla eno super vadbo s katero narediš v samo 10-20minutah, več kot na kakšni vadbi v eni ali več urah. Obisk vadbe pa je samo 2 x tedensko. Torej čas štima, kakšna pa je vadba?

Najprej se preoblečeš v njihovo opremo, ki je podobna kakšnemu reševalnemu jopiču ali deskarski opremi,.. Čist sexy je, če katero skrbi, da ne bi vredu izgledala 😉 Nato te zapnejo, kar izgleda kot da bi bili v baroku, ko so jim zapenjali korzete. Te kar stisne, ampak verjamite, da ne boli.

Nato si ob aparatu, kjer ti trener, ki s tabo vadi naredi program vadbe in uravnava moč treslajev/stimulacijo mišic, ki jo vaše telo zmore. Na začetku je kot rahla masaža , ki paše, potem pa vedno bolj močno krči mišice. Ne boli!

Nato pa telovadiš cca. 20 minut pod vodstvom trenerja in narediš vse vaje, za vse mišice na telesu, na koncu še kardio vaje in potem prepoten in zadovoljen odideš domov. No ja prej se še preoblečeš in spiješ kakšno vodo 😉

Zaključek>>

Super vadba, popolno zame, popolno za vse mame, ki iščemo minute zase, ampak trenutno je žal mi vadba predraga za moj “lifestyle”. Res pa je, da če sešteješ, če bi moral plačati mesečno karto za vadbe in zraven imeti osebnega trenerja, imeti svoja oblačila, ki jih moraš oprati vsakokrat in kolikokrat bi morali za enak učinek obiskati telovadnico/fitnes, ta vadba v bistvu ni draga! Upam, da bom kmalu tam, da si bom takšno vadbo lahko privoščila tudi sama 😉

Če vas zanima kaj več strokovnosti o vadbi pa preberite tukaj >> X BODY VADBA

 

 

Komentarji

comments

Comments are closed.