Evo in je že peti tretma za mano. Moram vam povedati, da sem se pozabila fotkat pri četrti terapiji, ampak bolje, ker bi mislili, da nisem nič naredila. Zdaj se mi namreč koža čisti in mi je vse spet zacvetelo 😉 To so mi namreč že povedale kozmetičarke na začetku, da lahko vmes pride do poslabšanja kože. Tako da mi ni hujšega in pridno delam domače terapije. Vsak večer očistim obraz in nanesem Aha kisline. Nato še nočno Exfoliac Acnomega 200 kremo. Zjutraj pa nujnoooo zaščitno kremo in njihovo tonirano kremo BB, ki je prav tako proti aknam,.. Več o tem, kaj pomeni Aha terapija za kožo, je strokovno obrazloženo v mojem prejšnem blogu > strokovno o problemu s kožo

Po 5. terapiji so se mi kljub mozoljčkom na bradi, že vidno posvetlili madeži po koži obraza. Komaj čakam, da bom spet imela kožo kot je bila pred nosečnostjo in pred problemi z madeži 🙂 Še nekajkrat grem v salon nato pa bom nadaljevala nego doma še naprej. Všeč mi je namreč to, ker ta kozmetika ni predraga in je res kvalitetna! Hvala Alaria punce za vso pomoč pri zdravljenju kože in za vse nasvete.

Drug teden vam pokažem fotke in razliko od prvič in zdaj. A vas zanima razlika? Največja razlika je v občutku, da mi kože ne vleče, da je mehka in svetlejša.

Tako je bilo preden smo pričeli s terapijami >>

P.s. vse fotografije so brez makeupa, zato prosim, da ne delite tega bloga :)))) #lol

Moje korake do lepše kože lahko spremljate > PROBLEM S KOŽO

Več pa spet drug teden. Pa čudovit teden vam želim, Tamara

 

Komentarji

comments

Comments are closed.