Zelo sem vesela, da sem se pridružila ekipi mamiblogerk, ki imamo skupno, da smo mamice in pišemo bloge. Kljub temu, pa smo si različne, zato tudi pišemo in objavljamo drugačne zapise in je vsaka od nas svoj original. Podpiramo se med seboj in delamo tudi kakšne skupne projekte. Tokrat smo se z malčki dobile v Minicityu in malo poklepetale o naših otrocih, ki smo jih seveda ves čas lovile po igralnici :))) P.s. smo pa imele čas za nazdravit 😉

Ker pa smo dobile od Minicitya čudovita darilca, smo se odločile, da enega podelimo vam moji srečni bralci! A ste za? Vas zanima kaj je v vrečki?

Najboljša je tale vrečka, ki jo z voščenkami, ki so priložene lahko pobarvate. V njej je polno kjut ustvarjalnih in lepotnih stvari in seveda bon za celodnevni obisk za otroka in odraslega. Mislim, da je darilce več kot super. Zanj pa morate le komentirati na FB strani srečna.si  in priti v Ljubljano na obisk Minicitya, kjer prejmete celotno darilce 🙂 V primeru, da nimate FB-ja pa lahko pišete tudi na info@srecna.si z odgovorom na vprašanje > kaj želi postati vaš otrok, ko bo velik?

Konec tedna – v petek zvečer / soboto objavim nagrajenca. PA SREČNO želim. 

IN NAGRAJENEC/NAGRAJENKA JE:

Lea Staniša Moj sin si želi postati astronavt 1f680.png, da bo lahko poletel v vesolje in bo mamici in očiju prinesel zvezdici. To je njegova veeelika želja 1f642.png

Na info@srecna.si mi pošljite vaše podatke in dan/datum obiska Minicitya, da boste lahko darilo prevzeli pri njih na vhodu z osebno izkaznico. Uživajte s sinčkom v preobrazbah in igranju!

Ostalim pa želim več sreče prihodnjič, kar je že to nedeljo, ko spet delimo Fortuno na FB strani srecna.si 🙂

 

Komentarji

comments

Comments are closed.