Pred časom mi je kolegica rekla, tam je tako poceni, da verjetno ni kvalitetno, kaj praviš? In jaz seveda pričnem pri njih kupovat, ker je lepo, potem pa presenečena priznam, da imam zelo rada Kik in njihove kolekcije za otroke, kajti imajo zelo kjut in cenovno ugodna oblačila, ki so včasih kvalitetnejša od podobnih a dražjih oblačil. Moji hčeri imata ogromno stvai od tam in vedno sta lepo oblečeni. Vsak dan imata kaj drugega, kar si pri dražjih oblačilih, ne bi mogli privoščiti. Včasih najdem tudi kaj zase. Tako da bravo Kik! 😉

Na Grajskem trgu v centru mojega prečudovitega Maribora, se je v torek odprla nova poslovalnica KiK, ki bo s svojo ponudbo zagotovo obogatila samo mestno jedro. Samo otvoritev so pospremile finalistke Miss Slovenije 2017, ki so se sprehodile po modni pisti in v okviru modne revije predstavile jesensko kolekcijo trgovine KiK.

To je že namreč četrta poslovalnica, ki je tako odprla svoja vrata v štajerski prestolnici in v Mariboru so na otvoritvi poskrbeli za številna dogajanja, pri katerih niso pozabili tudi na najmljaše s številnimi otroškimi delavnicami. Za celodnevno animacijo sta tako poskrbela priljubljena brata Malek, ki sta izvajala številne otroške igre. Otroci so si lahko izbrali glitter tatoo poslikavo s priljubljenimi vzorčki, njihovi starši pa so lahko zavrteli tudi kolo sreče z bogatimi nagradami. Obiskovalce je pričakal tudi fotobox, kjer so nastale čudovite fotografije, ki so si jih lahko odnesli za spomin.

Osrednje dogajanje je sledilo v dopoldanskem in popoldanskem času, ko se je pred trgovino odvila modna revija s finalistkami izbora Miss Slovenije 2017. Na pisti so bili tudi Miss Bikini 2016, obraz televizijskega šova Survivor in nekdanji finalist izbora Mister Slovenije 2015. Ta lep dogodek je organizirala prijateljica Miša – Mihaela Kocbek Margan iz Glammodels.

Podjetje KiK Slovenija je svojo prvo poslovalnico odprlo leta 2007 v Murski Soboti. Od takrat je minilo že skorajda deset let in danes se ponašamo že z 52. poslovalnicami.Podjetje nudi preko 250 delovnih mest in skrbi za pozitivno energijo na delovnih mestih.

Zato, da zaposljujejo naše sodržavljane, jim z veseljem čestitam in delim to nesponzorirano zgodbo tudi na svoji srečni! Se vidimo kaj v Kiku, kajne? 

 

Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!

Sorodni članki