MOJ FRIZER V DUBAJU NAJBOLJŠI #džimi #frizer #preobrazba #lifestyle

Danes pa vam pišem eno lepo novičko od mojega frizerja Džimija, ki ima samo 19let in je za svojo kreacijo že zasedel super 6. mesto v Dubaju in se s tem prebil na 1. mesto med Slovenskimi in  sodelujočimi balkanskimi državami 🙂  Čestitke Džimi, ponosni smo nate!

Saj veste, da so zadnje moje preobrazbe bile kar velike, kajti sem iz oranžne barve las, želela lepo rjavo barvo in zdaj bom do poletja celo rahlo svetlejša z blond prameni. Glede nato, da imam tanke lase je potrebno spremembo delati počasneje in postopno, zato zaupam našemu Džimiju, Tini in Vesni, ki mi lase pobarvajo in zgostijo (podaljšajo). Džimi dela tudi po terenu z ekipo EURO SO CAP.

Za tekmovanje World beauty championship v Dubaju je Džimi izvedel preko svoje stranke, katera mu je tudi priporočala to tekmovanje in tako mu je tudi uspelo sodelovati oz. zastopati Slovenijo kot frizer. Priporočalo ga je tudi kar nekaj znanih slovencev.

Odpotovali so 9.5, tekmovanje pa je bilo dne 12.5. Seveda so bile priprave na tekmovanje že veliko prej, saj je frizuro moral sam skreirati in jo tudi izdelati, tako kot sta si zamisliila Džimi Zemljič n model Nina Topolovec: “Najina frizura je predstavljala svečano speto frizuro za rdečo preprogo. Na tekmovanju sva dala vse od sebe in se potrudila po svojih močeh. Zasedla sva odlično 6. mesto od 72 tekmovalcev iz 50 držav. Ponosna sva na svoj rezultat, saj je to začetek najine skupne poti do uspeha.” sta zapisala naša zmagovalca.

Džimi Zemljič je bil najboljši Slovenski predstavnik in predstavnik celega Balkana. Iz Slovenije jih je na to tekmovanje odpotovalo 8 članov.

Čestitke tudi drugim našim zastopnikom Slovenije, v svetu frizerstva! Srečna Tamara

Komentarji

comments

Comments are closed.