Pomlad je tukaj, skoraj bo poletje 🙂 Prav tako pa tudi že kratka krila, kratke hlače, lahke majčke in kopalke. Na žalost ni več veliko časa za oblikovanje postave. Potrebujemo rešitev, ki nam da hitre rezulate. Rešitev za takšne situacije, ko si želimo hitrih rezultatov, žal ni več le zdravo gibanje, telovadba oz. šport, niti kozmetika, anticelulitne kreme ali shujševalne diete, tako hitro ne bodo pomagale. Zato vedno predlagam prijateljem, da pričnemo že kar hitro spomladi oz. je super, če lahko postane bolj “zdravo-fit” življenje kar naš življenski stil. Nekaj nasvetov o prehranjevanju je tudi na srečni pod srečno postenje. V kratkem pa bo na to temo nastala tudi moja prva srečna knjigica receptov in nasvetov 🙂

anjabali

FOTO naslovka > JOGA by ANJA

Če pa si želimo še bolj hitrih sprememb, pa vam predlagam trenutno najbolj aktualno terapijo z “ledom” krioterapijo CRYO21. Tudi sama sem probala terapijo na obrazu in mislim, da bom letos morala pohitet in si omisliti še kakšno kuro pred poletjem tudi za telo 😉 Za srečen popust na terapije mi pišite na info@srecna.si ali na fb strani na zs. Več o moji izkušnji: CRYO21 

Še vedno pa imamo seveda možnosti, da se tudi na hitro znebimo odvečnih oblog na telesu z aparatom imenovanim kavitacija, kjer se že po prvem tretmanu vidijo rezultati. Obseg je manjši, prav tako je bistveno izboljšan izgled obremenjen s celulitom. Za najboljše rezultate je potrebna terapija celega telesa in seveda poleg tega priporočamo vsi “kozmetiki” tudi zmerno uživanje lažje prebavljive hrane in mnogo nesladkane tekočine. Prav tako je pomembno, da povečamo fizično aktivnost. To je pomembno zato, ker s pomočjo kavitacije utekočinimo maščobne celice, te pa moramo po naravni poti izločiti oz. porabiti. Kavitacija je v tem primeru, da se držimo vseh prej opisanih stvari in da vam kavitacijo dela usposobljena “kozmetična” delavka, popolnoma varen postopek, ki nam lahko prinaša tudi veliko boljše rezultate kot kirurški poseg. Kirurški posegi so dragi, potrebno je dolgo okrevanje, posegi so tvegani. Po kirurškem posegu je potrebno redno hoditi na presoterapije in podobno. Kavitacija je popolnoma neinvazivna za telo, tretira se točno določene predele. Rezultati so izjemno dobri. Zaradi izjemnih rezultatov rečemo kavitaciji tudi nekirurška liposukcija.

kavitacija g2

Kavitacija se izvaja s pomočjo posebne ultrazvočne naprave. Z ultrazvočnimi valovi na določenem predelu telesa se v podkožju ustvari učinek kavitacije. Kot posledica tega učinka celice izpustijo maščobo iz svojih sten, se utekočinijo, encimi to maščobo razgradijo na glicerol in maščobne kisline.Naša naloga je, da po tretmaju kavitacije te stranske produkte čim prej pokurimo z intenzivno telesno vadbo ter uživanjem zadostnih količin tekočine. V kozmetičnih salonih se namesto fizične vadbe izvaja stimulacija maščobnih celic z infrardečo lučjo.

Zaradi različnih frekvenc, ki jih nudijo aparati pa lahko tretiramo celo telo na vseh tipih postav ter tudi na obrazu. Jaz sem bila vedno bolj drobna, kljub temu, da nisem nagnjena k celulitu, ampak z leti se seveda tudi to prične spreminjati. Zato sem pričela pred poletjem uporabljati “navadne” ULTRAZVOČNE TERAPIJE in STIMULATOR MIŠIC, ki ga imam kar doma ali pa si privoščim včasih še kakšno ročno masažo 🙂 Novejši aparati imajo možnost celo dodatno za magnetno terapijo, kar vemo da je ena najbolj aktualnih terapij za zdravo telo,.. Več: MAGNETNA TERAPIJA

salon in motion tv show

Zato tudi vam priporočam, da če se odločite za kakšno od terapij ali za nakup kakšnega aparata, da se prej dobro pozanimate, katera je za vas najboljša izbira! Nekaj informacij je tudi v spodnjih vrsticah!

Za katere problematične dele je kavitacija primerna

kavitacija primerna

Če imate težave z ohlapno kožo, nabiranjem maščobnih celic okoli trebuha, bokov ali stegen, celulit in strije, vam bo kavitacija v veliko pomoč pri odpravi vseh naštetih nepravilnosti. Kavitacija je pri odpravi nepravilnosti izredno uspešna, saj so rezultati vidni že po prvem posegu. Če pa so vaši problematični deli precej bolj trdovratni, lahko za boljše rezultate kombinirate postopek kavitacije še z drugimi nekirurškimi lepotnimi posegi.
Po postopku kavitacije morate obvezno veliko piti in še izdatneje telovaditi. Takoj po postopku je priporočljivo narediti stimulacijo mišic z infrardečo lučjo. S tem še dodatno vplivate na boljši in bolj zdrav videz kože. Odvečne snovi zaradi terapije še toliko bolje prehajajo v telo in v kombinaciji s kavitacijo, izboljšajo prekrvavitev kože ter izboljšajo prehajanje maščobnih celic med odpadle snovi.
Prevelika zadnjica, jahalne hlače, prevelik obseg trebuha tu vam lahko pomaga le kavitacija. Z lokalno usmerjeno terapijo boste hitro dosegli željene rezultate. Po končani terapiji in ko dosežete željene rezultate je priporočljivo, da izvajate terapije dva do trikrat mesečno in si s tem vzdržujete stanje.

Stimulator mišic

stimulator mišic

Stimulator mišic MP6 vsebuje kar 250 programov. Aparat ima tudi infrardečo luč.
 Kombinacija ki je nepogrešljiva v kozmetičnih salonih in fizioterapevtskih ordinacijah. Priporočljiv je tudi za delo doma. Z njim boste hitro in enostavno odpravili vaše “težave” npr. Estetske, športne, lahko uporabite le za masažo in sprostitev ali pa delali celo protibolečinske terapije. 

Več o aparatih za profi ali domačo uporabo: KREMCA APARATI

Komentarji

comments

Comments are closed.