NARAVNI, PODALJŠANI, MOJI LASJE #podaljševanjelas #resnica #odgovori #16let

Pred 20 leti je bilo malo nenavadno imeti podaljške, zato mi je bilo vedno smešno slišati, ko so mi rekli > to pa niso tvoji lasje 😉 Jaz sem se pa vedno le samozavestno nasmejala in odgovorila > SO, ker sem jih plačala ;)))

Kredibilno odgovarjam na najpogostejša vprašanja o podaljšanih laseh, saj sem jih nosila več kot 16let v kosu 😉

  1. NE, podaljšani lasje ne poškodujejo vaših las, če so pravilno vstavljeni, če so naravni in dobre kvalitete, če imajo keratin na čepkih, ker je le ta naraven,… Priporočam EURO SO CAP, ki so trenutno ena najkvalitetnejših las v sorazmerju z ceno! Če bi podaljševanje uničevalo naravne lase, bi jaz po 16letih bila že popolnoma brez njih, pa nisem 😉
  2. Pri vstavkih (ob keratinu) se seveda lasje, ki izpadajo po naravi vsak dan, združujejo. Zato ko podaljške odstranite, gredo zraven tudi odpadli vaši lasje, ampak vi imate spodaj že nove, tako da nič bat. To je naravni proces rasti las! S tem ne boste postali plešasti ali brez las! Če nimamo podaljškov se vsak dan češemo od vrha las in ostanejo ti lasje na krtači, pri podaljških pa se zbirajo vsak dan, nekaj mesecev v teh keratinskih čepkih in jih odstranimo komaj pri odstarnjevanju podaljškov.
  3. Lase lahko vstavljajo tudi s traki, ki so zelo popularni in tudi izgled je še bolj naraven, ampak jaz sem navajena na keratinske čepke in so mi najlažje za vzdrževat.
  4. Lasje so različnih dolžin. V večini se odločajo za 40cm za zgostitev ali pa za 50+ za tiste, ki želimo daljše.
  5. Priporočam, da izberete podobne kot so vaši lasje. Zato imate na voljo tanke, debele, svilnate, ravne, rahlo kodraste ali kodraste,.. Meni so super malo kodrasti, ker jih lahko operem in dodam malo pene in posušim v nekaj minutkah in že sem naravno skodrana. To vam bo svetoval vaš frizer oziroma stilist za podaljške. Priporočam posvet pri Vesni Kovačič, ki je strokovna, ugodna in prijazna. Sigurno vam ne bo računala posveta in je zelo dobra v tem kar dela, ker dela s srcem in ureja lase tudi večim znanim Slovenkam, ki prisegajo na kvaliteto!
  6. JA, seveda lahko te lase tudi barvate, ampak ne priporočam, če so prvotno blond, da jih barvate temno ali obratno, kajti potem so keratinski čepki še vedno iste barve kot so bili in ni lepo.
  7. Seveda pa lahko te lase oblikujete, navijate, ravnate, češete in tupirate kot želite 😉

podaljskiMoje izkušnje z lasmi v zadnjih 20 letih lahko preberete v mojem blogu > PODALJŠANA TAMARA

Foto naslovke > NIVES BRELIH

To je to, upam, da sem vam lepo orisala svoje izkušnje s podaljški in mislim, da nas bo zdaj še več podaljšanih hodilo po Sloveniji, kajne? 😉 Srečno vam želim, vaša srečna Tamara

Nekaj mojih blogov o izpadanju las, lasje v nosečnosti, barvah za lase doma in pri frizerju >  SREČNI LASJE 

Komentarji

comments

Comments are closed.