PODALJŠANA TAMARA #podaljšanilasje #16let #extensions

Lasje,…če jih imaš preveč ni fajn, če pa jih imaš premalo pa sploh ne,…zato je to večen problem, kajne? Ko sem bila najstnica sem si pričela barvati lase iz črne v blond,…in s tem sem jih seveda zelo uničila, stanjšala in ker mi niso nikoli zrastli do željene dolžine, sem si jih že pred 18letom prvič podaljšala. Jap, prav ste slišali že v 1. letniku srednje šole sem bila z umetnimi kitkami, ki so segale do pasu, nato pa sem si podaljšala tudi naravne lase s keratinom.

kitke-podalj

Moji prvi lasje so bili proizvodnje Greatlenghts, ki je bila takrat ena vodilnih v Europi in tudi po Svetu. Za Slovenijo jih je zastopala Diana Gomivnik, ki je bila tudi pri nas “pionirka” v podaljševanju las.

tamara-mlada-tile

Z ekipo RTS, TV3, TV PIKA, 7dni, COOL, SALON, DERMANOVA,…smo takrat naredili več kot 100 stilskih preobrazb.

16872_1272476406907_301710_nslomotion

To so bili dolgi, lepi, sijoči, svilnati lasje, ampak resnično dragi. Za eno podaljšanje okoli 100 čopkov las smo odšteli okoli 1000 Nemških mark in kasneje 100.000 Tolarjev in kasneje so bile cene okoli 800-1000EUR. Ja, to je bil zelo drag “šport”, skoraj tako drago kot je zdaj kakšna manjša lepotna operacija, ki ostane za vso življenje 😉 Z lasmi sem bila prav “obsedena” in si nisem znala predstavljati niti dneva brez podaljškov. Zato sem iskala tudi cenejše različice, ampak nikoli nisem bila tako zadovoljna z nobenimi, kot s prvotnimi.

podaljski-blond-tv

Nosila sem jih okoli 16let, nato pa sem po poroki rekla stop.

poroka

Pričela sem si “zdraviti” svoje lase in počasi sem se privadila na krajše lažje lase,.. Po porodu sem imela popolne lase. Prvič v življenju sem imela svoj frufru gost kot še nikoli. To delajo hormoni in dodatki k prehrani, ki vsebujejo tudi folno kislino. Po drugem porodu pa šok, lasje so odpadali in bila sem kot mačka ko se “levi”. Lasje so bili povsod in vmes sem bila že prav brez las,… Zato sem ponovno pričela jemati tablete s folno kislino za nosečke in dodatne vitamine za pomoč pri rasti las. Prala sem si jih s šamponom Fitoval proti izpadanju las in se barvala z manj agresivnimi barvami. Žal pa se s takimi barvami sivi lasje ne prekrijejo in zato sem se odločila, da bom nazaj rjavolasa, kajti je to najmanj škodljivo za moje lase. Žal pa sem s to barvo bolj bleda in ne tako sijoča, zato sem potrebovala spremembo. Po več kot sedmimi leti me moja prijateljica “prepriča”, da spet probam s podaljški, ki so tokrat enako lepi, sijoči, svilnati, a po drugi strani zelo cenejši. Hmmmm. To pa moram probat sem si mislila in ko sem se odločala le za zgostitev las, so mi jih v slabi uri že vstavili okoli 100. Kaj mislite kaj se je zgodilo?

step1

Seveda jih je bilo potem škoda postričt, zato sem postala spet podaljšana Tamara 🙂 Moje prijateljice so vesele, da sem spet nazaj stara Tamara, jaz pa tudi, kajti sem potrebovala neko brco in spremembo, kajti zadnja leta živim in urejam le svoji hčeri, nase pa sem popolnoma pozabila.

podaljski

Tako da srčna hvalallalala Vesna in Džimi za preobrazbo. Lasje EURO.SO.CAP so TOP in ekipa tudi! Res ne morem verjet, da so lasje takšni kot so bili včasih za 1000Eur, zdaj že za od 200eur.

Zato drage moje dame, če imate kakšno vprašanje glede podaljševanja, se lahko obrnete name in vam povem vse iz svojih izkušenj, kajti v svoji več kot 16 letni “karieri” nošenja vem več kot večina stroke :))) Lahko pa kontaktirate kar Vesno in se dogovorite za kakšen termin, kajti dela po celi Sloveniji in svoje lase ima že tudi kar precej frizerskih salonov. Zato ni več ovir za podaljške 😉

Najpogostejša vprašanja in moji odgovori o podaljških: PODALJŠANI, NARAVNI, MOJI LASJE

Foto nove podaljšane Tamare na naslovnici > NIVES BRELIH

To je to, upam, da sem vam lepo orisala svojo izkušnjo s podaljški in mislim, da nas bo zdaj še veš podaljšanih hodilo po Sloveniji, kajne? 😉 Srečno vam želim, vaša srečna Tamara

Nekaj mojih blogov o izpadanju las, lasje v nosečnosti, barvah za lase doma in pri frizerju >  SREČNI LASJE 

Komentarji

comments

Comments are closed.