LJUBEZEN V VRBINCU #valentinovo #varstvootrok #večerja

valentin-od-15

Ob rezervaciji nam na mail info@vrbinc.si pripišite za koga bo presenečenje, vaše ime in uro prihoda, da vam brezplačno izdelamo vabilo, ki ga pošljemo na vaš email, vi pa ga boste dali vašemu izbrancu/izbranki 😉
bon-valentinovo-vrbinc-zanjbon-valentina-vrbinc

Ob rezervaciji nam napišite za kateri meni ste se odločili. Izbirate lahko med 4 / 6 hodi in ribjim ali mesnim menijem. V primeru alergij, veganstva, vaših želja, lahko meni prilagodimo. Za vse info smo vam na voljo na info@vrbinc.si ali 041-782-006 (vsak delavnik med 10-16uro).

meni-valentinovo

Nimate varstva za vaše otroke?  Ni problema, kajti mi smo v posebni sobi organizirali varstvo in srčkasto delavnico za vaše malčke od 3 let naprej. V primeru, da potrebujete varstvo za manjše otroke, nam napišite na mail povpraševanje. Če bo več prijavljenih organiziramo tudi to. Cena za mini valentinčke za delavnica + varstvo + fotografija + hrana je 7eur na otroka ali 5 eur na otroka, če jih je v isti družbi/družini več.

party-vrbinc-love

Vabljeni na tematski večer LJUBEZEN V VRBINCU tudi vi.

Poleg dobre hrane, pijače, varstva, bo tudi DJ, ki bo zavrtel najlepše ljubezenske evergreene vseh časov in v nas prebudil nostalgijo. Če si boste želeli vas bomo tudi fotografirali in fotografijo za spomin na Valentinovo 2017 boste prejeli na vaš email brezplačno.

Se vas veselimo, team Vrbinc

 

 

Komentarji

comments

Comments are closed.