DOBER LETNIK 66 #mojmož #DJSylvain #praznuje #okroglo

Moj možek Silvo aka. DJ Sylvain nima problemov z leti, to vemo vsi, zato mislim da ne bo zameril da delim z vami njegovo praznovanje 😉 Namreč on ima več energije kot jaz, čeprav sem mlajša, gubice prej smejalne kot starostne, izgleda okoli 40 – no ja , če je z mano v paru še manj 😉 Tako da je pri njem letnica, le nekaj kar je napisano.

img_6301

Namreč ta vikend je praznoval okroglo P.s. 2×25 on reče 😉 S Taro Siano in Isabello smo izkoristile njegov odhod na DJ špile v decembru, za izdelavo darilc in organizacijo 😉

img_6514

Zadnji mesec sem namreč organizirala njegovo presenečenje, zbrala sem vse najbližnje prijatelje in družino skupaj, da smo v Gostišču Vrbinc naredili pravo abrahamovo zabavo. Glede nato, da je vedno vse bolj v house elektronskih ritmih, smo tokrat imeli bolj domačno vzdušje 😉 Jap, harmonka je bila zraven. To pač mora biti , kajne?

silvo50

Moj dragi ni vedel nič druga kot da gremo na družinsko kosilo za njegov rojstni dan. No, tam pa je bilo še ostalih 50+ 🙂 Mislim, da  mu je rahlo vzelo sapo in sploh ni vedel kaj bi rekel, ko je zagledal vse njemu ljube. Harmonka je odigrala svoje, čestitke so padale in potem smo uživali v glasbi iz leta 66. Spekli so nam celega odojka, teletino in krompir izpod peke ter pohanega piščanca. Priloge so bile prav tako domače restan krompir, zelenjavni riž, pečen krompirček, zelenjava in seveda Vrbinčev pisan solatni bar in pili štajersko mlado in manj mlado vino Cvitanič.

img_4921

Seveda, pa smo mu pripravili tudi nekaj iger. Da je prišel do daril je zlomil metlo (oprosti Sabina, ti kupi novo),

img_6601

prijatelj “duhovnik” mu je dal za prebrat svojih 50 obljub, od prijatelja je dobil še orng velik plakat samega sebe, jaz sem mu naredila logotip iz route66 v Sylvain66 ,…

img_6315

Gleda nato, da je vedno govoril, da si bo za 50ko kupil Porche 911, sem vedela, da mu jo moram kupiti jaz, ker on si je seveda ni in ne bo 😉 2 dni pred rojstnim dnevom mi je celo rekel, da ima zdaj 2 Porchi doma (hčeri) in da je to to.

img_6482

Zato sem naročila torto za 60 ljudi v obliki Porcheja pri resnično top slaščičarki Maji Rigler. Še enkrat se ji zahvaljujem, ker je bila torta ne le na izgled popolna, ampak vsi smo bili istega mnenja, da je bila tudi dobrega okusa.

img_6457

Plasti so bile lepe, biskvit točno tak kot mora bit, krema karamela/čokolada, ki je najljubši okus mojega moža, pa se je kar topila v ustih. Top in lahko res rečem, da priporočam Majine tortice vsem!

bigtv

Od prijateljev je dobil skupno darilo, ki si ga je že doooolgooo želel, ampak saj veste, ko imaš otroke, je vse prej kot ti sam 😉 Tako da je bil BIG screen TV-ja zeloooo vesel.

img_4804

Od družine pa je dobil še novo čudovito sedežno #feydom in zdaj mislim, da ga ne bom več dobila iz stanovanja ;)))

img_6430

Silvo pravi, da je vedel, da mu bom nekaj pripravila, ker še nikoli ni bilo, da ne bi, ampak to pa ni pričakoval. Zato upam, da smo s skupnimi močmi res presegli njegova pričakovanja in da je srečen, ker nas ima, kajti vsi prijatelji in družina smo se izkazali, da smo ga vredni in da ga imamo vsi zelooo radi! <3

silvo50druzinaHvala draga družina in dragi prijatelji za vso pomoč pri presenečenju! Brez vas mi ne bi uspelo!

<3 Love U <3 Tamara <3

Komentarji

comments

Comments are closed.