PRVIČ SAMA DVA #part2 #justa2ofus #nokids #split #hvar #djlife #party #ljubezengreskoziželodec #realityblog

Prestala sva noč brez otrok in že nama gre na bolje glede pogovora, kajti se že veseliva druženja s prijatelji na Hvaru 😉 Najprej pa je seveda potrebno priti do tja. Iz Splita pelje trajekt, ki je velik, ampak po navadi kljub temu premajhen, da bi v sezoni lahko prišli vsi nanj. Zato je potrebno iti nekaj ur prej in čakat, da dobiš vrsto,.. Midva seveda tega nisva vedela oz. nato nisva pomislila in ko se pripeljeva tja seveda stoji kolona. Uffff, iz Hotela do tja so nama rekli da so le 3 minute, zdaj pa to traja že skoraj 30min. Kaj zdaj, kaj če zamudiva trajekt? No ja, špil je Silvo imel komaj ponoči, tako da do takrat bova že prišla kajne? Potem pa prilaufa do najinega avta en fant brez napisa in se vede kot nek šef. Reče, da je že vse zasedeno in da ne bo več prostora na trajektu,…v glavnem imel je rešitev, da gremo čez vrsto, če mu dava za pijačo. Hmmmm. Jaz pravim ne, ker ne podpiram te črne ekonomije in korupcije, Silvo pravi idi z njim po karte, pa bova videla če bo kaj zrihtal,.. V glavnem na ukaz moža grem s tem fantom, Silvota spustijo naprej v kolono kar brez karte,… Pridem do blagajne, ta fant se vrine naprej in blagajničarka ga vpraša: kdo je zdaj na vrsti? In on pravi ona-jaz, plačam trajekt, ki je zeloooo drag (posebej avto + posebej 2 osebi = 55eur) in grem skupaj s fantom do našega avta, ki je že tik pred trajektom. Silvo mu da za pijačo in on užaljen, da on hoče najmanj 200kun in kaj se mi Slovenci gremo,..ojojjjj, če bi midva vedela za take vsote, bi ga še prijavila, ne pa plačala. Pa kje on živi…na Hrvaškem, ki ni v Evropa ali ? 😉 V glavnem midva sva itak prišla na trajekt, on pa z jezno faco odšel “nasračkat” še koga drugega. To je zame ena velika poslovna nafukavščina, ki je celo dovoljena, kajti vsi delavci, ki so bili v verigi do trajekta, sodelujejo v tem. Pol pa ni čudno, da toliko denarja gre mimo države in se skozi pritožujejo in imajo še večjo revščino kot mi Slovenci. P.s. na koncu so vsi, ki so čakali na trajekt prišli nanj, tako da si je ta fant še to izmislil in lagal! Zato ne nasedajte tem fantom, ki nimajo uradnih značk,…!

trajekt

Vročččeeee na trajektu, kličem mami kako so otroci, mož se zraven pači in komaj čakava, da skočiva v vodo in da greva na fajn kosilo 😉 Po dveh urah plovbe prideš na prelep Hvar. Prijateljica Senka, ki je menedžerka in pr-ovka Hula Hula kluba, kjer so bukirali Silvota (DJ SYLVAIN), nama je uredila luškan apartma v samem centru mesta Hvar, s prekrasnim pogledom na rustikalne ozke ulice, kjer za vsakim vogalom preseneti kakšna kjut trgovinica kot naprimer ta S POPUP KONCEPTOM, restavracija ali dišeča pekarnica z barom,..

hvarcenter

Hvar je resnično eden najlepših “večjih” poseljenih otokov kar sem jih videla v življenju. Všeč mi je tudi obmorska sprehajalna pot od centra Hvara, mimo prekrasnih divjih in urejenih plaž, hotelov,…do Hulahula kluba. P.s. dragi mož, ko me boš kdaj res želel presenetiti, me pelji v to Amforo, ker je res top place to be, lahko vzameva s seboj tudi otroke, ker imajo tobogan ;)))

amforahvar

V glavnem na Hvar sva prišla pod stresom, v mislih z otroci, v pogovoru s problemi iz vsakdana in že po nekaj minutah v pogovoru s prijateljicama Senko in Anjo, po nekaj malih pivih in polovici pizze sem bila pripravljena, da se znebim stresa in krča, ki sem ga prinesla s seboj. Pričela sem razmišljati o tem kako se sprostiti in uživati te tri dni. In evoooo ratalo je kar hitro, kajti že ko smo prišli v Hula Hula je bila atmosfera enkratna, glasba dveh dobrih DJ-ev iz Švedske, ljudje ki uživajo v dobri pijači, hrani in plesu in samo občutek da sem na morju in da sem svobodna je že bil dovolj. No ja, potem smo dobili še nekaj pijačk, pa kakšen takratki vmes in potem sem bila še bolj svobodna ;)))

hvarhula1

Po zabavi v Huli smo šli na večerjo in se uredit za nočni izhod s prijatelji v Pink Champagne klub, kjer je vrtel to noč moj možek.

pinkchampagne1

Bilo je vrhunskoooo, eden boljših partyev, ki se je končal po kar nekaj pijačkah (beri: boatih) na vipu s plesom na boxih 😉 Erika, prijateljica iz Slovenije, s katero sva profesionalno plesali v klubih po boxih cca. 15-20 let nazaj, sva se srečali prav tukaj. Kaj naj rečem, tudi zdaj kot mame še vedno znamo muvat, kajne? ;))) #momstillgotthemoves #video #tommorow

pinkchampagne2

To je bilo ob 7h zjutraj in po dooolgem času sem šla zadnja iz kluba in to preobuta v japonke, ker v petkah nisem mogla narediti več niti koraka. Sploh več ne vem, kako sem lahko bila včasih še v postelji v petah :))) No ja, še vedno nimam superg brez dvignjene pete, ampak to je že druga zgodba 😉 Najprej smo se sprehodili do pekarnice in pojedli dišeče sveže kruhke, burek, spila sem liter vode in nato v posteljco. Zaprla sva polkne, vžgala klimo in zasmrčala do “kosila”. Lakotaaaaa, kavaaaaa, morjeeee,…prihajavaaaa, sem si mislila še napol v spanju…ups koliko je že ura, Silvoooo na špil moraš ;)))

Če ste zamudili prvi del mojega bloga > PRVIČ SAMA DVA V SPLITU

Noro nadaljevanje iz HulaHula < blog o ženi v DJ lajfu 😉

16-17.8 OB NAKUPU DARILO JOLLY-2

Komentarji

comments

Comments are closed.