PRVIČ SAMA DVA #part1 #justa2ofus #nokids #split #hvar #djlife #party #ljubezengreskoziželodec

Vse je enkrat prvič in tudi to, da sva se z možem opogumila in pustila hčeri in kosmatinca doma, z mojo mami (njuno babi) za podaljšan vikend, je bilo prvič za nas 🙂

V četrtek zjutraj peljeva punci v vrtec, spakirava, oddava naročila iz srečne trgovinice na pošti in že ob 10h sva na poti za Split. Verjetno veste kaj sva delala po poti ane? Govorila o otrocih, razmišljala kaj sva pozabila ali sva mami/babici vse pustila, ali bodo jih našli v vrtcu,…klicala sem mami 5krat preden sva prišla do Hrvaške meje, da sem ji povedala podrobnosti, ki so bile res zelooo pomembne :)))) K sreči sva potem postala lačna, tako da sva razmišljala bolj o hrani kot o otrocih,…pa še te tarife o klicih iz Hrvaške, mi niso bile čist znane, tako da raje nisem pretiravala v telefoniranju. Vsaj nekaj jo je zaustavilo, si je verjetno potiho mislila moja mami 😉

IMG_6840

V Zadru namreč živi moj oče in on je tisti po katerem imam gene glede kuhanja in gurmanskega apetita. Zato seveda sva se ustavila pri njem na kosilu. Naredil je res prfektno govedino, ki jo je kuhal v omaki in pekel v pečici skoraj 4ure. Recept objavim naslednjič, ker ga moram delit z vami, da boste lahko tudi vi iz govedine naredili gurmansko okusno jed, ki se kar topi v ustih 😉

govedinaati

Pojedla sem precej in se prepozno zavedla, da nismo z otroci in da ne morem nikamor oblečena v “šotor obleko”, ampak grem kot spremljevalka z možem na party, kjer vrti muzko (saj ne rabim pisati kaj DJ počne, ker verjetno veste, kajne? ;)) V glavnem ti house DJ-i so znani tudi po tem, da imajo zraven sexi spremljevalke,…in glede nato, da sem zadnje čase bolj v vlogi mame kot sexy žene, sem že pozabila kako to gre,.. Zato sem itak spakirala cel kufer poln oblek, ker nisem vedela kaj bi bilo bolj primerno in seveda veste, da se je mož pritoževal kam bo vse to dal,… Po tem kosilu pri očetu pa sem ugotovila, da mi nobena od mojih sexi oblekc ne bo prav,… Hmmmm.

hotelazur

Ko sva prišla v Split sva se namestila v res lepem hotelu Azur Palace , ki so nama ga bukirali lastniki kluba Central. To je na novo odprt klub, ki je eden najlepših in dobrih klubov daleč okoli.

splitmidva

Z možem sva še vedno mislila na to kako so otroci ali naju pogrešajo, so našli hrano in pižame, si bodo umili zobke,….zato sem se verjetno po prijetnem sprehodu po prelepem Splitu in po nekaj pijačkah, odločila kar ostati v hotelski sobi, pred TV-jem.

IMG_6871

Fajn sem si rekla, ker se ne rabim tlačit v tesno oblekco,..in kaj potem, če bodo tam povsod same sexi plesalke in bejbe, ki so bolj fit od mene,…če bi bila ljubusumna se itak prvotno ne bi poročila z DJ-em 😉 Prvič sem namreč sama, brez otrok, uživam lahko svojih 5minut v “samoti” in čakam na moža 😉 P.s. čakam beri kot spim ;)))

central

Zjutraj naju ni noben zbudil in naenkrat je bila ura 11.30h, ko naju je prebudila lakota. Hitro sva se uredila in odšla v center Splita na zajtrk-kosilo, kavico ob morju, kamor je vsake toliko prineslo kakšen veterček vonjav iz kanalizacije. K sreči je Split tako fantastičen, da naju še to ni zmotilo ;))

splitmorje

Potem sva šla na trajekt za Hvar, kjer sva pa imela spet eno izkušnjo s “poslovno nafukavščino”. No, saj ne vemo sploh ali je res naf…ali pač Hrvati to dopuščajo,..

Nadaljevanje sledi …  SAMA NA HVARU <3

16-17.8 OB NAKUPU DARILO JOLLY-2

Komentarji

comments

Comments are closed.