NO, PA SEM KONČNO TUDI JAZ PREREZALA POPKOVINO #varstvo #brezotrok #bday #vikend

Tisti, ki me poznate in tisti, ki berete moje bloge veste, da venomer ponavljam, da imejmo otroke takrat, ko jih lahko imamo sami! Babice in varuške niso starši in so tukaj z drugim razlogom, ne zato da bodo vzgajali naše otroke! Problem pri meni pa nastane pri tem, da jaz otrok nisem mogla pustiti babicam čez noč,.. Zato je moja mami večkrat prišla na obisk za kakšen vikend in razvajala otroke, nato pa sva z možem potrebovala cel teden, da so naju spet ubogali in da smo prišli nazaj v svoj ritem, brez razvajanja babice, ki ne zna reci NE. Hmmmm, zato sem verjetno tudi tako dolgo odlašala, da bi jih pustila same. Priznam, da me je včasih tudi strah, da bi katera punca skočila na cesto in podobne stvari, kajti babice in dedki niso z otroci vsak dan in ne vedo kako hitro se lahko otrok obrne in spremeni smer,.. A se katera mama najde v mojih besedah?

amanda b day1

No, končno pa je prišel tudi moj dan, ko me je moja prijateljica “nekrvna sestra” Amanda, povabila na njen rojstno-dnevni babji vikend na morje. Glede nato, da je tudi mož imel ta vikend špil (DJ), sem prosila mojo mami, če bi lahko imela naši pupi prvič sama tudi čez noč. Seveda je bila za in tudi meni se je tokrat zdel pravi čas. Tara Siana že razume, da naju ni doma, ampak me je malo skrbelo kako bo s Isabello.

varstvojunij

K sreči je vse bilo brez problema in jaz sem se lahko popolnoma sprostila, kajti vedela sem, da so vsi pri nas doma, da imajo vse pri roki, da so pod alarmom in v zagrajenem dvorišču ;))) Tako da lahko rečem, da sem pretrgala popkovino ane?

caprakp

Vikend na obali je bil prekrasen, sončna sobota, popolna družba, zelo dobra hrana v Restavraciji Capra v centru Kopra.capra hrana

Še vedno sanjam njihovo čokoladno sladico s karamelo, zaradi katere sem se prekršila na mojem “postu/zdravstveni dieti”. Prav tako sem probala tudi ostale sladice in res ne vem katera je bila boljša, zato vam resnično priporočam obisk.

sladice capra

Večerni sprehod ob Izolski obali in prijetno druženje na terasi v babji družbi, ob res dobrem domačem Refošku, mi je zelo dobro del. Tudi možek je imel pester večer in noč v Poreču, kjer je vrtel glasbo za Bančne igre, tako da sva se v nedeljo hkrati vrnila domov “prerojena”. Tara in Isa sta bili srečni najine vrnitve, ampak ničesar jima ni manjkalo tudi ko naju ni bilo, ker moja mami- babi Metka že kar obvlada situacijo, tako da jo bomo še kdaj prosili za kakšen dan ali dva 😉

UROSBDAY

Vikend smo potem zaključili družinsko na pikniku, ki ga je priredil naš dragi prijatelj Uroš, za svoj okrogli rojstni dan.

Prelep vikend je bil, a žal za vsakim soncem pride spet dež in danes v ponedeljek je spet pričelo “kapljati”, tako da se borimo naprej, a k sreči z malo bolj polnimi baterijami kot bi se sicer. #familypower #friendspower #girlpower

IZ <3 HVALA VSEM UDELEŽENIM ZA LEP VIKEND!

Komentarji

comments

Comments are closed.