LENA TAMARA #fit #EMS20 #resitev #fit #vitalna #zdrava #srecnasi

Verjetno že veste, da sem bolj za šport “lene” narave, kajne? Ko sem bila majhna sem trenirala smučanje, tenis, ples,…kot najstnica sem plesala akrobatski rock”n”roll, showdance, kasneje sem plesala kot animatorka in bila vedno v muvingu, fit in zdrava. Po 25letu pa sem se malo umirila, pozabila na rekreacijo in mislila, da mi je to, da sem fit in vitalna kar dano za vekomaj 😉

Po 30em so se mi pričele bolečine v hrbtenici, ampak ne, jaz nisem šla na telovadbo, ampak na masažo :))) To mi je pomagalo, če sem hodila redno seveda, ampak kasneje med nosečnostjo pa ne več, kajti je bila masaža “prepovedana” zaradi krčev v maternici. Ker sem morala skozi ležati so mišice postale še bolj ohlapne in seveda tudi telo več ni bilo fit, postavno, vitalno, niti zdravo, pa še moža je skoraj kap, ko je videl mere ;)))

Po porodu sem počasi spet pričela migat, a vsak majhen sprehod je bil zame že preveč (malo zaradi kondicije in malo zaradi lenobe ;)). V glavnem, da skrajšam, po drugem porodu sem pričela z jogo za mamice pri Anji Bohinc in zdaj sem poleg tega našla še super rešitev namesto vadbe v fitnesu (ta mi žal ne diši preveč), novooo revolucionarno vadboEMS20.

TOP rešitev zame oz. tudi za tiste, ki nimeta časa za vadbo ali pa si želite več časa preživeti z družino in ne v telovadnici, kajti v 20minutah vadbe s to napravo naredimo trening za 120min kje drugje. Jaz pričnem bolj resno s treningom EMS20 , z Anjino Prerojeno jogo ter s srečno čudežnim postenjem s skoraj “0 kalorij” v ponedeljek. Pa vi?

PA SREČNO, FIT IN ZDRAVO ŽELIM***Vaša srečna Tamara

Komentarji

comments

Comments are closed.