3. ADVENTNA NEDELJA RAZKRIVA NOVA SREČNA DECEMBERSKA DARILA #otroci #darila #utrineksanj #dobrodelnost #predstave

a teden pa je posvečen otrokom, vsem družinam (pisanim, manj pisanim, samohranilcem, ženskam ali moškim z otroci,….)! Mi na srečni smo ZA srečo otrok, ZA osnovne človekove pravice, ZA enakopravnost in seveda ZA VSE DRUŽINE , ZA OTROKE!

SREČNAEKIPA

Zelo sem vesela, da sem spoznala res prave srčne ljudi, z velikim srcem. Za naslednje leto in za ta predprazničen čas sem se namreč povezala z “zavodom” UTRINEK SANJ , ki delajo predstave tudi za socialno ogrožene otroke brezplačno. Priredijo jim tudi rojstnodnevno zabavo, naredijo predstave, jaz jim spečem mafine ali torto,… Zato, če poznate koga iz kakršnekoli družine, ki bi mu radi polepšali dan, ker si to ne morejo privoščiti, nam lahko pišete nainfo@srecna.si .

BOZICEKVVESOLJU

Ta teden pa smo Utrinek Sanj in Srečna.si božički in na srečni obdarjamo vaše otroke. Vabimo vas namreč na srečno predstavo o Božičku, ki se je izgubil v vesolju. Gre za interaktivno multimedialno predstavo, katera vaše otroke od 3 leta naprej ne bo postila ravnodušne 🙂 Zato mamice, očki prijavite se in vaše otroke, da vas lahko osrečimo 🙂 Darilce dobi najmanj 20 otrok, z mlajšimi vabljeni tudi starši. Obdarjevanje-fočkanje poteka od ponedeljka  14.12. do petka 18.12.2015. V soboto objavimo kdo vse bo povabljen na predstavo in se v sredo pred Božičem vidimo še v živo 🙂 Hohohoooo****

Za sodelovanje pa potrebujete:

  1.  všečkate srečna.si in delite objavo na FB-ju s svojimi prijatelji
  2.  v komentar pod slikco napišite kaj o svoji pisani družini / za koliko otrok se prijavljate za vstopnice.
  3. uživajte v predstavi, ki jo bom podkrepila tudi srečna Tamara s svojimi božičnimi mafinčki 🙂

Božiček v vesoljuVSTOPNICA

Klik za vstopnice/darilce : SREČNA PREDSTAVA UTRINEK SANJ

Komentarji

comments

Comments are closed.