Nato sem dodala še kislo smetano in sirni namaz (soft cheese-Philadelphia), lahko maskarpone ali grški jogurt, med, cimet, vanilijo. Skledo ali poljuben model preoblečemo s prozorno folijo in ga napolnimo z maso in damo v hladilnik. Postrežemo tako da prelijemo s čokolado ali pa posujemo s “snegom” kokosom, da imamo bolj praznično vzdušje 🙂
Okrasimo lahko z kakšnimi “božičnimi” keksi in svečkami v rdeči in zeleni barvi, da bo otrokom bolj všeč 🙂 Lahko pa iz tega naredimo tudi kroglice, jih nabodemo na palčko in prelijemo s čokolado. Če nimate meltsov za delanje enakomernega preliva za cakepopse nič hudega. Lahko uporabite tudi navadno čokolado, ki jo stopite v smetani ali pa kar glazuro, ki jo le malo “rustikalno” premažete po vrhuin dodate kakšne barvne mrvice,.. Več idej za okrasitev: http://www.srecna.si/index.php/srecna-kulinarika/ideje-nasveti/30-kulinarika/ideje-nasveti/384-okrasitev-sladkih-bozicnih-pregreh