PRIPRAVA:
V multipraktiku popolnoma zdrobimo kekse in nato dodamo topljeno maslo ter pemešamo. Damo v pekač in enakomerno potisnemo ob dno.
Postavimo v hladilnik in med tem pripravimo kremo:
zmešamo ročno cca.8 Philadelphia Milka namazov + kisla smetana + sladkor + že stepena smetana (po okusu). Premažemo po keksovem dnu in pustimo v hladilniku 4 ure. Nato prelijemo torto s čokolado (Milko noisete stopimo nad paro in nato jo dodamo v vročo smetano – počasi mešamo in dodamo malo likerja). Nato prelijemo torto in jo pustimo v hladilniku še kakšno uro nato okoli torte okrasimo z Milkami Luflee, s preostankom Milkine kreme pa naredimo še okras, dodatke…
P.s. lahko naredimo tudi kombinacijo pol svetlo in pol temno torto kot je na sliki. V tem primeru menjamo Milka Philadelphio z navadno.
Več možnosti in receptov za ZDA Cheesecake: http://www.srecna.si/index.php/sladice/cheesecake