MILKA CHEESECAKE

    •  SESTAVINE:
      • 8 Milka Philadelphia namazov
      • 4 jedilna žlica rjavi sladkor
      • 100 g maslo-margarina
      • 250 ml sladka smetana za stepanje
      • 250 g polnozrnati keksi+cookie
      • 1 cream liker
      • 1 velika Milka Noisete
      • 5-6 Milka Luflee

      SESTAVINE CHEESECAKE

      PRIPRAVA:

      V multipraktiku popolnoma zdrobimo kekse in nato dodamo topljeno maslo ter pemešamo. Damo v pekač in enakomerno potisnemo ob dno.
      Postavimo v hladilnik in med tem pripravimo kremo:
      zmešamo ročno cca.8 Philadelphia Milka namazov + kisla smetana + sladkor + že stepena smetana (po okusu). Premažemo po keksovem dnu in pustimo v hladilniku 4 ure. Nato prelijemo torto s čokolado (Milko noisete stopimo nad paro in nato jo dodamo v vročo smetano – počasi mešamo in dodamo malo likerja). Nato prelijemo torto in jo pustimo v hladilniku še kakšno uro nato okoli torte okrasimo z Milkami Luflee, s preostankom Milkine kreme pa naredimo še okras, dodatke…

      milka cheesecake

      P.s. lahko naredimo tudi kombinacijo pol svetlo in pol temno torto kot je na sliki. V tem primeru menjamo Milka Philadelphio z navadno.

      Več možnosti in receptov za ZDA Cheesecake: http://www.srecna.si/index.php/sladice/cheesecake

Komentarji

comments

Comments are closed.