Prva plast- Crust cookie: Chocolate cookies ali polnozrnati keksi ali ameriškicookies zmleti in dodamo stopljeno maslo ter pritisnemo na dno pekača.
Ganache krema-čokoladna plast: Smetana ter stopljena čokolada se previdno premešata ter se doda liker po okusu (uporabimo za okraševanje in premaz nad prvo plastjo)
Cheesecake plast: Philadelphia + malo kisle smetane + sladkor + vanila + jajca zmešate z mešalnikom in vlijete na cookie plast prekrito s ganashe kremo ter damo v pečico na 180-200 stopinj za 40-60min Osnovni recept: BASIC CHEESECAKE
V drugem enakem pekaču spečemo plast brownie (lahko ga kupite kar od Dr Oetker ali pa ga naredite po kakšnem receptu).
Karamelo lahko naredite sami ali pa kar kupite že narejen preliv- predlagam da delate karamelo s smetano ali pa kupite toffee karamelni preliv.
Ko je cheesecake že hladen, ga premažemo s karamelo in nato prenesemo nanjpečen in ohlajen brownie. Nato okrasimo z preostankom ganache kreme ter karamelnim prelivom kot je na zgornji sliki.