SPET SEM IZVEDELA NEKAJ “NOVEGA” O SVOJEM MOŽU – MOJ DOKTORČEK :)))

  1. Verjetno veste, da je moj mož Silvo tudi DJ SYLVAIN, DJ in producent za elektronsko glasbo. Preden je vrtel le elektroniko, pa je bil DJ v 80-90ih pod imenom DR. SILVANO DJ. Nisem pa vedela, da je moj mož tudi pel :))) Ja prav berete – pel je ja, no ja, lahko bi rekla, da je bolj govoril,..;) Poznam pesem in poznam skupino, celo plesali smo nanj, ko sem bila najstnica :)))) Nikoli pa nisem vedela, da je bil zraven Frenka Nove, tudi Silvo 🙂 Fullll sem se nasmejala zdaj 🙂drsilvanodjona

    Evo link do komada še za vas: BABILON-ONA

    A ga prepoznate – komad in Silvota mislim ? :)))

    Nekaj infotov, o takrat še ne mojem, doktorčku : Dr. SILVANO DJ je za gramofoni preživel četrt stoletja, bil pojem plesne vročice v kultnih diskotekah Valentino, Black Jack, Titanic, Eldorado in Lipa, veliko je prispeval k razvoju slovenske plesne glasbe in z njo kot učitelj okužil cele generacije didžejev. Skoraj dve desetletji je bil dnevno prisoten na radijskih valovih, kot pevec, avtor in remikser je sodeloval z največjimi zvezdami domače dance in pop scene, Dr. Silvano pa je tudi didžej z daleč največ izdanimi in prodanimi kompilacijami v Sloveniji – zmešal je čez 50 Power Mixov in njegovih ‘spin-offov’.

    cirkusdrsilvano

    To soboto gremo vsi prijatelji iz MasteChefa poslušat kako se moj mož v Cirkusu, spet prelevi v DR. Silvano DJ-a iz 90ih let 🙂 Uffff komaj že čakam. Pridite tudi vi, ker bo res fajn – verjemite mi, ker že en teden poslušam stare vinilne plošče in super hite iz tistega obdobja doma in je res top! :

    Več o dogodku: TUTTI FRUTTI

Komentarji

comments

Comments are closed.