SOBA POBEGA #EscapeRoomLjubljana #nova #soba #pobega #družina #čudežnadežela #Wonderland

Ne vem, če se spomnite kako zelooo smo bili bivši tekmovalci MasterChef navdušeni nad večerom, ki smo ga preživeli v Sobah pobega oz. The Key escape room.

keyescaperoom2

Zdaj pa imajo tam novo sobo pobega, ki je ustvarjena za zabavo otrok in odraslih. Komaj čakam, da bosta Tara Siana in Isabella dovolj veliki, da bomo lahko obiskovali tudi takšne sobe supaj. Do takrat pa bom poiskala svojega “otroka” v sebi in z možem, ki je itak včasih hujš kot otrok #malohecamaloresnice , obiskala novo sobo oz. Čudežno deželo – Wonderland 🙂 Juhuuuu 😉

escaperoomnew

Ali bi tudi vi želeli obiskat PRVI “otroški” Escape Room v Sloveniji ? Ustvarili so ga z navdihi iz pravljičnega sveta z uporabo neomejene domišljije in tako je nastala prava Čudežna dežela, ki je osnovna tematika nove sobe pobega. Nova soba pobega je zasnovana na drugačnem principu, kjer je mnogo izzivov, vendar skoraj nič ključavnic, kar je v času načrtovanja Čudežne dežele predstavljalo svojevrsten izziv in ob tem tudi užitek, ko nam je uspelo doseči edinstven design skupaj z unikatnimi zapleti kakršnih naši obiskovalci niso srečali še nikjer. NAGRADNA IGRA za 1 srečno družino poteka ta teden na FB SREČNA.SI . 

Kaj je sploh soba pobega in kaj lahko pričakujemo od nje? Igra se prične v slikoviti ječi, kjer se vsaka skupina v procesu reševanja različnih nalog in ugank poveže in zabava ter na koncu s svojo iznajdljivostjo odpre vrata v pravljično deželo od koder je zopet pot na prostost. Kreativno razmišljanje in sproščenost, smeh in komunikacija, je odgovor vsem, ki vprašajo kaj je potrebno, da bodo lahko rešili uganke, ko dvomijo ali so primerni za obisk sobe pobega. Zaradi navdušenja obiskovalcev obstoječih sob pobega (Da Vinci in Sherlock), predvsem pa hitrega reševanja nalog najmlajših članov, torej otrok, so opazili, da so otroci pravzaprav najhitrejši saj s svojo preprostostjo in s sproščenostjo vidijo rešitve, ki jih odrasli velikokrat ne vidimo. Čudežna dežela je tako namenjena najmlajšim kot tudi odraslim, ki se želijo potopiti v svet pravljičnosti. Na voljo sta namreč dve težavnostni stopnji.

TheKey Escape Room je odprt za vse. Vabljene so družine, skupine otrok ob praznovanju rojstnih dni, skupine prijateljev kot tudi podjetja, ki načrtujejo team buildinge. Seveda pa imajo tudi darilne bone, ki so vsaj zame eno najboljših daril ever 😉 #presenečenje #namig #možek #jaz #date 

Več:  Escape Room Ljubljana

Promocijski film: TheKey_wonderland_slo

Komentarji

comments

Comments are closed.